Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Μενέλαου Μακρυγιάννη και του Βασίλειου Κωνσταντόπουλου

23 Φεβρουαρίου 2022
14:07

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Μενέλαου Μακρυγιάννη και του Βασίλειου Κωνσταντόπουλου πρώην Δημάρχου Σερβίων και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνάντηση ενημερώθηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος για τα ενεργά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Δήμου Σερβίων αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Με τη σειρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέθεσε όλα τα σημαντικά θέματα  στον κ. Μακρυγιάννη για τις ανάγκες του Δήμου Σερβίων.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ ο κ. Μακρυγιάννης δήλωσε ότι θα εξαντληθούν οι δυνατότητες συνέργειας για την καλύτερη αντιμετώπιση μέσω κοινών παρεμβάσεων και ότι  η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την αφετηρία μιας γόνιμης συνεργασίας, ώστε όλα τα ζητήματα να τεθούν σε τροχιά υλοποίησης.

3 σχόλια

  • Κωνσταντόπουλε δεν ξέρω αν το ξέρεις, Δήμαρχος είναι ο Ελευθερίου, σε αυτόν έπρεπε να πας, για ενημέρωση για όλα τα θέματα.
    Ο Μακρυγιάννης σε ενημέρωσε μόνο για την Περιφέρεια.
    Μάλλον σκοπεύεις να μεταπηδήσεις στην Περιφέρεια, γιατί εδώ παραγνωρίστηκες

    • Έτσι κι αλλιώς ο Κωνσταντόπουλος γνωρίζει τι κάνει ο δήμος. Θέλει να μάθει τι κάνει η Περιφέρεια για τον δήμο Σερβίων και τι επιπλέον μπορεί να κάνει και πως μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.
      Άλλωστε στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων, όπου παίρνονται οι αποφάσεις, η παράταξη του Κωνσταντόπουλου είναι η πρώτη παράταξη με 9 συμβούλους.

  • Ο Ελευθερίου το ξέρει ότι είναι δήμαρχος; Άμα είναι δήμαρχος ο Ελευθερίου γιατί κάνει αντιπολίτευση στον Κωνσταντόπουλο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.