Αναστέλλει την επιχειρησιακή δραστηριότητάς της στην Κοζάνη η Egnatia Aviation – Τι αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της

23 Φεβρουαρίου 2022
14:05

Η Egnatia Aviation σας ενημερώνει ότι λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων και περιορισμών που προκύπτουν σε καθημερινή βάση, δυσχεραίνοντας σημαντικά την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων της, Θα προβεί σε αναστολή της επιχειρησιακής της δραστηριότητας από την βάση εκπαίδευσης της Κοζάνης στις 31 Μαρτίου 2022.

Θα Θέλαμε να ευχαριστήσουμε Θερμά όσους από την τοπική κοινωνία συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας στην πόλη της Κοζάνης.

Με εκτίμηση
Egnatia Aviation

69 σχόλια

  • Ό, τι καλό φτιάχτηκε τα τελευταία χρόνια, διαλύθηκε μέσα σε μία διετία.
    Αποκλειστικοι υπεύθυνοι εμείς και οι επιλογές μας.

    • Τι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας μαθητής δε μας λέει κάτι. Οι ιρακινοί την ανέβασαν. Ο άτυχος ιρακινός την αποκαθήλωση. Μη ρίχνουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά.

  • Ευχαριστούμε τη λατρεμένη μας κυβέρνηση για τη συνεχιζόμενη διάλυση της Κοζάνης. Οι τοπικοί βολευτές μούγκα στη στρούγκα, μη τυχόν και στεναχωρέσουν το κόμμα.

    • Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ενισχύονται οι αεροπορικές συνδέσεις της Ελλάδας με την κύρωση των Συμφωνιών Αεροπορικών Υπηρεσιών με τις Δημοκρατίες του Μαυρικίου, της Ρουάντας, της Κένυας, της Μαλαισίας και της Ινδίας

  • Αποκλειστικά υπεύθυνοι όλοι οι δημότες της Κοζάνης που ψήφισαν πάλι αυτούς.

    Η χειρότερη δημοτική αρχή μακράν!!!!

    Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή που πραγματικά δεν άφησε τίποτα όρθιο.

  • Α ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ!

    ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΑΤΟ!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ!

    • ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ! Τον Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλο αναγνωρίζει ως θρησκευτικός της ηγέτη η Ραχήλ Μακρή

  • Μπράβο Λάζο, Κυριακο και Βαγγέλη, τα καταφερατε και τους διωξατε κι αυτούς! Μην μεινει κανενας! Τιμη και δοξα στα φωτοβολταικά!!! Τίποτα άλλο! Δωστε και το αεροδρόμιο τωρα για φωτοβολταικα, ετσι κι αλλιως αχρηστο είναι πλεον!

  • Α ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ!

    ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΑΤΟ!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ!

    • Γιατί πολύ απλά ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια, ούτε οι Βουλευτές έκαναν τίποτα για να μείνει εδώ η σχολή ενώ μήνες τώρα υπήρχαν δημοσιεύσεις για τα προβλήματα. Η προηγούμενη δημοτική αρχή αντιθέτως στήριξε την προσπάθεια δημιουργίας της.

  • Εδω δεν καταφεραν να κρατησουν την δεη στην περιοχη, την egnatia aviation θα κρατουσαν;
    Αλλη μια ιστορικη ηττα για την περιοχη που αυτοκαταδικαζεται στην ερημοποιηση!
    Δυστυχως επτωχευσαμεν!
    Η μονη αναπτυξιακη επιλογη ειναι τα φαρμακεια λογω ραπιντ και τα φωτοβολταϊκα!
    ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!

    • Ξέχασες τις καφετέριες, δεν υπάρχει πιο παραγωγική επένδυση: σε κάθε τετράγωνο πλέον μπορείς να πάρεις καφέ στο χέρι! Πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς τον καφέ στο χέρι, δεν μπορώ να το καταλάβω!

  • Μην ταράζετε τους τοπικούς μας άρχοντες. Έχουν άλλες προτεραιότητες και όπως λένε το αεροδρόμιο δεν είναι δική τους αρμοδιότητα. Λες και ήταν των προηγουμένων, που έτρεχαν συνέχεια για αυτο το λόγο στην Καβάλα ή στην Υπηρεσία Πολ. Αεροπορίας.

    Ο Δήμος και η ευθύνη του, περιορίζεται μόνο στο μάζεμα των σκουπιδιών!

    Προτεραιότητες μας τώρα είναι τα Φ/Β. Ποιος να ασχολείται τώρα με αεροδρόμια, σχολές αεροπόρων και αηδίες. Ας πάνε αλλού. Που να αγιάσει αυτός ο τόπος ύστερα

  • Για ποιο λογο ανακοινωσαν οτι εκλεισαν… τοσες επιχειρήσεις εχουν κλιση και ανοίξει αλλες. Θα το ανακοινώνουν ολοι??
    Ετσι και αλλιως οφελος κανενα !!

  • Αυτος ειναι ο κομματικοκρατικος μεσαιωνας της ανεργιας, της υφεσης,της διαφθορας,της αναξιοτητας που βιωνουμε!
    Αυτος ειναι ο μεσαιωνας της προσκολησης στην κομματικη φεουδαρχια που ξεγελα τους δυτικομακεδονες με καθρεπτακια που βγαζουν ρευμα για να απολαμβανουν τα υπερκερδη στην Αθηνα.
    Ετσι θεωρουν την αναπτυξη οι κομματικες νομεκλατουρες και οι δημοσιοπαληλικες ελιτ του δημαρχειου και της περιφερειας!
    Καλα λεει καποιος παραπανω ειστε μονο για γιαπρακια και μπρε-μπρε! Το αποδειξατε στην πραξη!
    ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

  • Άλλη μια μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ…
    Συγχαρητήρια κύριοι…
    Κοντεύει η επιβράβευση σας για “ΟΛΑ”όσα κάνετε!!!
    ????????

      • Γιατι ζήτησε η επιχείρηση επιδότηση; Δεν φεύγει επειδή δεν πάει καλά οικονομικά αλλά γιατί δεν μπορεί να αναπτυχθεί εδώ

      • Εννοείται πως ΟΧΙ -Απλά να κόβανε τα χόρτα που κοντευαν να γίνουν δένδρα στο αεροδρόμιο κ στην γύρω περιοχή…Και όχι να βρίσκουν φθηνές δικαιολογίες περί αρμοδιότητας κτλ(που και να ισχύει αυτό απλά ας δείχνανε ενδιαφέρον ώστε να ενοχλήσουν τους αρμόδιους -ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
        -Να δείχνανε ενδιαφέρον ώστε να είναι φιλική η πόλη απέναντι στους σπουδαστές (που πλέον είναι και Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες)

        ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙΑΛΛΑ…

  • Ωραία,τώρα μπορεί και αυτό το κτήριο να παραχωρηθεί για φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ,σιγά ούτως ή άλλως μόνο αυτο τους νοιάζει!!!!
    Μπεεεεεοόοοο

  • Ο Λευτέρης φταίει…… έφταιγε;;;;;;;;; Αχ βρε Λευτέρη πόσο δικαιώνεσαι τελικά. Θυμόμαστε όλοι τον Βαγγέλα (και όχι μόνο) που κατηγορούσε εσένα που βάζατε χορηγό την εταιρεία (για το συμφέρον του δήμου). Τώρα;;;;;; Θα γίνει αυτός χορηγός με τα Φ/Β…..χα….χα…..χα…. Η χειρότερη δημοτική αρχή “”ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ”” Λάζος… Κούλης…. Βαγγέλας…. Ο Λευτέρης σας έφταιγε….. φάτε και άλλη ανάπτυξη τώρα……

    • αγαπητέ ότι έκανε ή δεν έκανε ο Μαλούτας για να φύγει η ΕΓΝΑΤΙΑ έκανε ή δεν έκανε ο Λευτέρης για να φύγει η ΔΕΗ. Δούλεψε το λίγο στο μυαλουδάκι σου και θα το καταλάβεις, δε θέλει πολύ,,,

      • Καμία σχέση, ο Δήμος μπορούσε να στηριξει μια επιχείρηση επιπέδου Egnatia αλλά δεν έχει καμία μα καμία δύναμη να παίξει ρόλο στο μέλλον μιας επιχείρησης επιπέδου ΔΕΗ με τη σημασία που έχει για τη χώρα

  • Εδώ δεν υπάρχει φωτισμός σε μια περιοχή όπου καθημερινά κινούνται χιλιάδες συνανθρώποι μας “περιοχή ΟΣΕ” και οι κύριοι λένε είναι αρμοδιότητας ΟΣΕ
    ΟΚ συμφωνώ είναι αρμοδιότητας ΟΣΕ και δλδ ποια είναι η δουλειά σας κύριοι να επιτρέπεται σε μια Εταιρία όπου βρίσκεται εντός Αστικού Ιστού να έχει έτσι την περιοχή;
    Δεν είναι δική σας αρμοδιότητα να ζητάτε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;;;

  • Στις επόμενες εκλογές να μας πουν μόνο ότι θα μαζεύουν καλά τα σκουπίδια. Τίποτα άλλο. Ούτε ανάπτυξη ούτε έργα ούτε μπούρδες.

  • ούτε οι Δημάρχοι φταίνε ούτε το Αεροδρόμιο. αυτοί τώρα θα γράψουνε ότι θέλουνε φεύγοντας. στο καλό και να μας γράφετε. εν τω μεταξύ απ’ την τάχαμου επένδυση των 7,5 εκατομμυρίων πρέπει να περισσεψαν τα 7,450. να τα πάρετε φεύγοντας να συνεχίσετε την επένδυση στη Καβάλα

  • Σωρεία σχολίων που κατηγορούν τη δημοτική αρχή για το κλείσιμο μιας ιδιωτικής εταιρείας.

    Μήπως να την κρατικοποιήσουμε να σωθούν τα νοίκια τους;

    12 χρόνια από το πρώτο μνημόνιο, μυαλό δε βάλαμε…

  • Το κακό έγινε στις προηγούμενες εκλογές. Βγήκε ο μαλουτας κατηγορώντας τον Ιωαννίδη σαν συριζαιο προδότη λόγω της ξεκάθαρης κ τιμιας στάσης του στο μακεδονικό. Ήξερε που απευθύνεται ο Λάζαρος. Αν ψάχνετε υπεύθυνους για την κατάντια του τόπου κ την ταχεία οπισθοδρόμηση, κοιταχτειτε στον καθρέπτη όσοι τους ψηφίσατε, κ όσοι δεν κάνατε τον κόπο να ψηφίσετε κ αφήσατε το 50% που ψηφίζει με τα γνωστά κριτήρια να βγάζει κυβερνήσεις κ δημάρχους. Φύγετε εξωτερικό όσο προλαβαίνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.