Παρακολουθούσαμε επί τρεις ημέρες τις επίπονες και άοκνες έρευνες, των αρμοδίων Υπηρεσιών της περιοχής μας για τον εντοπισμό του αγαπητού μας ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΦΙΛΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Συλλόγου μας, στη λίμνη του Περδίκα. Τελικά οι έρευνες απέδωσαν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το πλέον οδυνηρό. Στην προσπάθεια που κατέβαλαν, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας, συνέδραμαν, ομοειδής Σύλλογοι από όμορες περιοχές, οι επαγγελματίες αλιείς της λίμνης Πολυφύτου, εθελοντικές ομάδες από κυνηγετικούς συλλόγους της περιοχής και της Θεσσαλονίκης, Εθνοφύλακες, ιδιώτες με πλωτά μέσα και ηχοεντοπιστικές συσκευές (σόναρ) και ο κόσμος της περιοχής που πρόσφερε απλόχερα την στήριξή στην προσπάθεια αυτή.
Από την πρώτη στιγμή που έλαβαν γνώση του γεγονότος, εξέφρασαν την στήριξή τους, τόσο η Ε.Ο.Υ.Δ.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΛΙΕΙΑΣ), όσο και η Π.Ο.Σ.Ε.Α. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ) και με κάθε τρόπο προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν, ακόμα περισσότερους ιδιώτες για την επίτευξη του σκοπού μας. Όλοι αυτοί προσήλθαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την σημασία της έννοιας του Εθελοντισμού. Φυσικά μέσα σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας και στήριξής μας, ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ με μπροστάρη τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη ΠΛΑΚΕΝΤΑ, που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μας. Όλους αυτούς κι ενδεχομένως κάποιους που ξεχάσαμε θα θέλαμε να τους πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η αυριανή μέρα θα είναι αυτή που θα αποχαιρετήσουμε τον Πρόεδρο μας τον Σάκη. Και θα είναι δύσκολη για όλους.
Όμως να είστε σίγουροι πως ο Σάκης, θα είναι στις σκέψεις μας διαρκώς, αφού είχε καταφέρει να μπει τις καρδιές όλων μας. Για τους οικείους του, ότι και να πούμε ξέρουμε πως είναι δύσκολο να τους απαλύνει την ανείπωτη θλίψη και πόνο που νιώθουν. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο. Να είναι γεροί και να τον θυμούνται και τους εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ