Η Π. Βρυζίδου στη συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων, για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία: «Nα σταματήσει αυτή η κατάσταση που γκρεμίζει ό,τι χτίσαμε, δημιουργεί κατακριτέο προηγούμενο και πληγώνει το σύνολο της Ευρώπης, αλλά και όλο τον κόσμο»

25 Φεβρουαρίου 2022
21:40
vrizidou

 

Θα ήθελα κατ΄ αρχήν να εκφράσω τη λύπη μου για τα όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα, την Ουκρανία.

Κι ενώ σήμερα εδώ, στη συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων, συζητούμε τις κοινές συμφωνίες και τις συνεργασίες για να διασφαλίσουμε το δίκαιο, την ειρήνη και τα δικαιώματα των εργαζομένων, πολύ κοντά μας ζούμε τραγικές στιγμές εμπόλεμης κατάστασης, όπου η Ρωσία καταπατά τις διεθνείς συνθήκες, τους κανόνες και την ειρήνη.

Είμαστε ενάντια σε κάθε καταπάτηση της εδαφικής ακεραιότητας κάθε χώρας και θα συμβάλλουμε, έτσι ώστε να μπορέσει να σταματήσει αυτή η κατάσταση που γκρεμίζει ό,τι χτίσαμε, δημιουργεί κατακριτέο προηγούμενο και πληγώνει το σύνολο της Ευρώπης, αλλά και όλο τον κόσμο.

25/02/2022

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

 

18 σχόλια

  • Στείλε και εσύ μήνυμα αυστηρό στον πουτιν όπως έκανε ο γελοίος αρχηγός σου. Σίγουρα ο Ρώσος χρειάζεται λίγα χαμόγελα.

  • Διεθνεις συνθηκες;
    Πιασε τ αυγο και κουρεψτο!
    Διεθνεις συνθηκες και διεθνες δικαιο κατα το δοκουν!
    Σας πηρε ο πονος ολους τωρα μαζι με τους ευρωπαιους και αμερικανους για την εισβολη στην Ουκρανια!
    Για την εισβολη αμερικης,ευρωπης σε Γιουγκοσλαβια;
    Πριν σε Κυπρο;σε Ιρακ,Αφγανισταν και.και..;
    Που ηταν και που ειναι οι διεθνεις συνθηκες;

  • ….όπου η Ρωσία καταπατά τις διεθνείς συνθήκες…..

    Βιετνάμ, Ιράκ, Κύπρος, Γιουγκοσλαβία: τι έγιναν οι διεθνείς συνθήκες ; ποιοί τις καtεπάτησαν ;

  • Μην ανησυχείς ανύπαρκτη, οι Ναζί ήδη το σκάνε απ’ την Ουκρανία κι ο πόλεμος θα τελειώσει. Για τους λογαριασμούς και την ακρίβεια τι θα κάνουμε;

  • Θα ήθελα να είχατε τις ίδιες ευαισθησίες όταν οι φίλοι Άγγλοι είχαν υπό κατοχή την Ιρλανδία και όχι μόνο ακόμη και την Ινδία
    Για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας με τον φίλο σας τον Σαμάρα κουβέντα
    Για την επέμβαση στο Ιράκ το Αφγανιστάν την Λιβύη και όχι μόνο
    Τι έκανε το ΝΑΤΟ για την Τουρκική Κατοχή της Κύπρου
    Σίγουρα κανείς δεν θέλει τον πόλεμο
    Οπαδός της Σοβιετικής Ένωσης

  • Τι ακριβώς χτίσατε; Γιατί τη χώρα πάντως τη γκρεμίσατε, την κοινωνική συνοχή τη διαλύσατε, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο. Ντροπή σου!

  • Η Ν.Δούλα είναι αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος. (πατρίδα, εκκλησία, δημοκρατία, οικογένεια σε έσχατη περιφρόνηση). Μονο το Great Reset σας ενδιαφέρει !

  • 78 μερονυχτα βομβαρδιζανε οι φιλοι σας οι Νατοικοί τη Σερβία απο χιλιαδες πποδοα ψηλά εκ τού ασφαλούς αδιαφορώντας για τα θυματα. 35.000 αεροπορικές επιθέσεις από περισσότερα από 1.000 αεροπλάνα περισσότεροι από 10.000 πύραυλοι με 79.000 τόνους εκρηκτικών κατασκευασμένων με απαγορευμένα υλικά, όπως οι βόμβες γραφίτη και εκείνες με το αποδυναμωμένο ουράνιο. Πού ηταν το διεθνές δίκαιο τότε;; Πού τηα οταν οι Κουκρανοί καιγαν ζωντανούς τους Ρωσοφωνους οπως το ειχαν δειξει τα..Ελληνικά κανάλια. Πανω απο 150 επεμβασεις σε ξενα κρατη απο τις ΗΠΑ, πού ηταν το διεθνες δικαιο;; Κι αλήθεια….τι είναι αυτό που εχετε χτισει γιατι το μόνο που βλέπουμε να χτιζετε είναι υπερδομες, απαγορευσεις, προστιμα, ξεπούλημα δημοσιου πλούτου και ακριβεια.

  • Βούλα για ποια δικαιώματα μιλάτε όταν έχετε διχάσει τη χώρα σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους; ποια δικαιώματα εργαζομένων; ρώτησες πόσοι άνεργοι υπάρχουν; έμαθες για τους άστεγους και χωρίς φαγητο συντοπίτες σου όταν ψηφίζεις μενού 20ε στα προκάτ των μεταναστών και τα επιδοτούμενα διαμερίσματα;
    Καλές αποκρές Βούλα και λοιποί 3άδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.