Πολιτιστικός_Σύλλογος Ιμέρων “Ο Γεροπλάτανος”: Μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, ξεκίνησε η αναστήλωση και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Ιμέρων, του ιστορικού αυτού κτιρίου (Φωτογραφίες)

26 Φεβρουαρίου 2022
02:09
Μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης του Δημοτικού Σχολείου Ιμέρων τόσο εκ μέρους των εκάστοτε τοπικών αρχών όσο και εκ μέρους των κατοίκων που έμειναν στα λόγια μονάχα. Μετά από πολλά χρόνια βανδαλισμών και πλιάτσικου που υπέστη αυτό το κτίριο. Έφτασε η ώρα που ένας Πολιτιστικός Σύλλογος, σε διάστημα ενός έτους, έβαλε μπροστά το όραμά του, σήκωσε τα μανίκια, όρθωσε ανάστημα και ξεκίνησε…μπροστά στα απανωτά εμπόδια και τα “όχι” που εισέπραξε, δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε και θα συνεχίσει. Κουφώματα στην αίθουσα του Δημοτικού, με τη βοήθεια του Δημάρχου Χρήστος Ελευθερίου και της Αντιδημάρχου που στέκονται αρωγοί δίπλα μας, χωρίς να αμφισβητούν τη “σταθερότητα” του κτιρίου, χωρίς να τρομοκρατούν ότι θα πέσει να μας πλακώσει, όπως μας λέει καιρό τώρα η Τοπική Αρχή, ενώ πασχίζουμε να κάνουμε δουλειά. Αρωγούς θέλουμε και όχι εμπόδια. Κάτι καλό ξεκινήσαμε για τον τόπο μας…έπεται και συνέχεια.

Ένα σχόλιο

  • Χαχαχα ο Ελευθερίου άφησε έξω τα Ιμερααπό τις διαδρομές της δημοτικης συγκοινωνίας που είχε προτείνει ούτε καν σας θυμάται ! Και τον ανταποκριτή του ΟΓΑ που εξυπηρετεί το χωριό τον πήγε στην άλλη άκρη του δήμου! Πώς φαίνεστε πόσο εκτός του χωριού ειστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.