H Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις για το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr: “Η λογική της εύνοιας των «δικών μας παιδιών» που διέπει την Δημοτική Αρχή σε διάφορα Νομικά πρόσωπα του Δήμου εξακολουθεί να συνεχίζεται απροκάλυπτη. Φτάνει πια!”

28 Φεβρουαρίου 2022
09:45

Η επιλογή της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης να παρατείνει την μίσθωση για το Δημοτικό Αναψυκτήριο στο πάρκο Αγίου Δημητρίου για 3 ακόμη χρόνια, στην ίδια εταιρία που το διαχειρίζεται ήδη, με μοναδικό όρο την αναγνώριση εκ μέρους την μισθώτριας εταιρίας της οφειλής των 109.582,63 €, δημιουργεί πλήθος αποριών και εύλογων ερωτημάτων.
Όταν ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΕΥΑΚ, ορθώς, απαιτούν από τους δημότες-καταναλωτές συνέπεια και αποπληρωμή παλαιών χρεών ή ρύθμιση αυτών για να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε σχετική διοικητική πράξη (μεταβίβαση, ανανέωση, νέα σύνδεση κλπ) είναι το λιγότερο προκλητικό να υπάρχει αυτή η ιδιαίτερη εύνοια σε μία εταιρία που «όλως τυχαίως» απαρτίζεται από δύο υποψηφίους του συνδυασμού της «Ενότητας» στις Δημοτικές εκλογές του 2019.
Το Δημοτικό Αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Κοζάνης, επομένως ανήκει σε όλους μας και η κάθε απόφαση που αφορά δημοτική περιουσία θα έπρεπε να λαμβάνεται με ιδιαίτερη προσοχή και γνώμονα το καλό όλων των δημοτών. Είναι τουλάχιστον μεροληπτικό ίσως και νομικά επιλήψιμο ο Δήμος Κοζάνης με τις πράξεις του να δημιουργεί ανισότητες στην λειτουργία της αγοράς ευνοώντας προκλητικά «ημετέρους» σε σχέση με άλλους επαγγελματίες του χώρου.
Βλέπουμε και σε αυτή την περίπτωση ότι η λογική της εύνοιας των «δικών μας παιδιών» που διέπει την Δημοτική Αρχή σε διάφορα Νομικά πρόσωπα του Δήμου εξακολουθεί να συνεχίζεται απροκάλυπτη, φτάνει πια!

11 σχόλια

  • πολύ Σωστή τοποθέτηση Μπράβο σας αν και δεν σας ψήφισα και μετάνιωσα για αυτό αφού Μπλέξαμε με κάτι……… Άστα μην τα λέμε

  • Η συγκεκριμένη παράταξη συνεχίζει να ψαρεύει σε θολά νερά
    Αλήθεια ζήτησε την άποψη του νομικού συμβούλου του Δήμου και αν ναι ποια είναι αυτή,αν όχι γιατί δεν το έκανε;
    Γιατί δεν προσβάλλει την απόφαση αυτή στα αρμόδια όργανα;

    Καλή η κριτική αλλά οχι για να πει όπως συνήθως συμβαίνει εγώ τα είπα
    Απαράδεκτη δε η εκ μέρους του Δήμου παράταση της μίσθωσης,

  • ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΖΙΑΝΙΤΚΟΥ
    αλλα ….παεν !!!!! ( εχουμι κι αποκριες )
    ….Χρωστουσαν κατ Βιλνινοι στουν Λαζου τουν Γκεκα κατ παραδις που τς ιχιν δανισ για λιπασματα στ φραουλις και στα ρδακινα .
    Μια , δυο , τρεις φορες τσ ειπιν ου Λαζους , αυτοι ΤΙΠΟΥΤΑ .
    Αναγκαζεται κι τς στελν εξωδικο μι κλητηρα , να τουν δωσν τς παραδις πισου , γιατι ………
    Λαμβανει ου Λαζους , λοιπον , μια απαντηση μι γραμμα .
    – Κυριε Λαζαρε , φυσικα και σας χρωστουμε το ποσον που μας κοινοποιησατε , το δεχομαστε και εχουμε να σας πουμε .
    ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,
    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ .
    ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,
    Τ ΑΡ@@@ΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΜΕ , ΑΝ ΤΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ !!!!!!

  • ολοι αυτοι που ψηφισαν αυτους τους ρεζιληδες να κυβερνουν το δυσμοιρο αυτο δημο και πληρωνουν κανονικα δημοτικα τελη και φορους να γραψουν εδω ποσο μακακες αισθανονται τωρα που τους επιασαν κοτσο..και κατι τελευταιο..αν το αναψυκτηριο ηταν ιδιοκτησια τ μουτου και τον χρωστουσαν 110 χιλιαρικα ποσο καιρο θα τς αφηνε μεσα να δουλευουν?επισης ετοιμαστειτε τα επομενα 3 χρονια το χρεος να φτασει κανα 150αρι.. με τς υγιες σας οσοι τον ψηφισατε..χαιρλιθκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.