Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 19.00

4 Μαρτίου 2022
13:45
dimotiko_simvoulio_kozanis

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 και την Εγκ. 57/ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ.16474/23-08-2021 (ΑΔΑ: 6Γ7Ν46ΜΤΛ6-6ΣΘ) του ΥΠ.ΕΣ. και το ΦΕΚ 3481/30-07-2021/τ.Β’ σύμφωνα με την οποία επισημαίνονται οι υγειονομικές διατάξεις, οι οποίες σας έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά, για τη δια ζώσης, σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, οι οποίοι δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης σύμφωνα με τις εγκυκλίους που σας έχουν αποσταλεί, θα μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης που θα διεξάγεται παράλληλα.

Στην είσοδο και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ανάπτυξη Λίμνης Πολυφύτου. Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας και Συστήματος Διοίκησης για τη Διαχείριση της Λίμνης Πολυφύτου.
Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης
Έγκριση κατεδάφισης κτηρίου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κοινότητας Καισάρειας του Δήμου Κοζάνης, προκειμένου να συνταχθεί μελέτη για την ανέγερση νέου κτηρίου στέγασης των παραπάνω σχολείων.
Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
Έγκριση ή μη του 6ου / 2021 Πρακτικού της «Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων (Τεχνική Αστυνόμευση οδών – όριο ταχύτητας οδού Κοζάνης – Αργίλου)
Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
Εξέταση αίτησης Μαυρομάτη Σοφίας για χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της.
Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
Έγκριση τεύχους προεκτιμώμενης αμοιβής και δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α’ ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημοσίας σύμβασης εκπόνησης μελέτης.
Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
Τροποποίηση της αριθμ. 166/2021 Α.Δ.Σ. που αφορά «Καθορισμό τελών άρδευσης έτους 2021».
Εισηγήτρια: κ. Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
Έγκριση αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Κοζάνης επί των στοιχείων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.
Εισηγήτρια: κ. Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ) του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 27,3MW στη θέση “ΣΤΑΘΜΟΣ” της Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη, του Δήμου Κοζάνης, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την GREENVELOCITY 4 I.K.E
Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
Έγκριση της αριθμ. 10/2022 Α.Δ.Σ. του ΟΑΠΝ με θέμα «Έγκριση Τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) έτους 2022 του ΝΠΔΔ – Οργανισμός Αθλητισμού– Πολιτισμού-Νεολαίας (Ο.Α.Π.Ν.) Δήμου Κοζάνης μετά την 1η Αναμόρφωση»
Εισηγητής: κ. Ζήσης Μάρας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΑΠΝ
Κατανομή ποσού 299.410,21 € (Α’ Δόση 2022) στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κοζάνης
Εισηγητής: κ. Ζήσης Μάρας, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Έγκριση της αριθμ. 2/2022 Α.Δ.Σ. της ΚΔΒΚ με θέμα «Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (ΚΔΒΚ) έτους 2021»
Εισηγήτρια: κ. Τσότσιου – Τσιάγια Δήμητρα, Αντ/δρος Δ.Σ. ΚΔΒΚ
Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις
Στη Συνεδρίαση δια ζώσης μπορούν να λάβουν μέρος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, για θέματα που αφορούν τις Κοινότητές τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ
Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

2 σχόλια

  • Ακόμα μία κοροϊδία του δημάρχου προς τους κατοίκους του δρεπάνου δημόσια δήλωσε ότι μέχρι τέλους Φλεβάρη θα κατέβαζε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα για τα χωράφια έφτασε μέσα Μαρτίου και το κάνει γάργαρα.Μαλουτα μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

  • Τι περιμένουν άραγε εκεί στον δήμο;
    Άμεση δημοπρασια των χωραφιών στους κατοίκους του Δρεπανου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.