Ολόκληρη η παρουσίαση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου από τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση

4 Μαρτίου 2022
13:48

 

 

Σήμερα​ Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, των Δημάρχων, των Βουλευτών, Επιχειρηματιών, Εκπροσώπων επαγγελματικών ομάδων και κλάδων, επικεφαλής Επιμελητηρίων και Οργανισμών,​ έγινε η παρουσίαση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κου Νίκου Παπαθανάση για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο, στον οποίο υπάρχει ειδικό ευνοϊκό καθεστώς Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τη Δυτική Μακεδονία.​

Ολόκληρη η παρουσίαση

3 σχόλια

  • Στην Πολη της Κοζανης,την Πολη την ιστορικη κι αρχόντισσα,στην Πολη που οι Καπεταναιοι κρεμούσαν τα Αρματα τους,σημερα Παρασκευη,πριν την Σαρακοστη,κρεμάνε οι υποκριτες της επιτελικης αποτυχιας τα νταούλια!!
    Ουτε φυλλο συκης,ουτε ιχνος ιστορικης ενσυναισθησης;
    Σημερα που ο κοσμος φλεγεται παντου,υποφερει και στεναζει απο αριφνητα προβληματα,σημερα μας μιλανε για δικαιη αναπτυξη στην μπαρουφολογια!
    Για δες καιρο που διαλεξαν την πόλη,την Δυτικη Μακεδονια να κουρσέψουν….με αερολογιες

  • ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΠΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΞΑΡΤΗΣΗ 45%) ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΚΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι