Οι Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.- Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

4 Μαρτίου 2022
16:39

Το Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Π.Ε. Γρεβενών, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Αθανάσιο Φωλίνα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρο Χατζηζήση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια, ώστε να ενισχυθούν όλες οι μονάδες υγείας της Περιφέρειας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η Περιφερειακή Αρχή κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά με το ποσό των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του ΠΕΠ, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ώστε να συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην πρόληψη, μέσω της καλύτερης διάγνωσης, όσο και της αντιμετώπισης και περίθαλψης των ασθενών της ευρύτερης περιοχής.

Ενδεικτικά έγιναν οι παρακάτω παρεμβάσεις:

Χειρουργική: ενισχύθηκε μ’ έναν υπερσύγχρονο λαπαροσκοπικό πύργο και γεννήτρια ηλεκτροχειρουργική

Οφθαλμολογικό ιατρείο: ενισχύθηκε με μία εξεταστική μονάδα η οποία μπορεί να εξυπηρετεί και ΑμεΑ με σχισμοειδή λυχνία και κερατοδιαθλιασίμετρο, με φακόμετρο και οπτότυπο

Ω.Ρ.Λ.: ενισχύθηκε με μία εξεταστική καρέκλα, τυμπανόγραμμα και εύκαμπτο λαρυγγοσκόπιο

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ενισχύθηκε με νέες κλίνες, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδιατρική πτέρυγα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης τόνισε πως «Η αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφερειακή Αρχή, τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών προσφέρει στους πολίτες της Π.Ε Γρεβενών την καλύτερη ιατρική περίθαλψη Αυτό άλλωστε αποτελεί, βασικό μέλημα της Περιφερειακής Αρχής. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, μέχρι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ν’ αποκτήσουν την ιατρική περίθαλψη που τους αξίζει».

2 σχόλια

  • Κύριε Κασαπίδη μαζί με τον κ. Μαλούτα πριν λίγο καιρό χρηματοδοτήσατε μελέτη (ξοδεύοντας τα χρήματα της Περιφέρειας) ώστε να δείξετε ότι χρειάζεται να κλείσουν τα Νοσοκομεία των άλλων πόλεων της Περιφέρειας όπου συμπεριλαμβάνεται και των Γρεβενών.
    Τώρα κάνετε πολιτική φιέστα προκειμένου να δείξετε το δήθεν ενδιαφέρον σας για το Νοσοκομείο Γρεβενών.
    Αυτό δείχνει υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών;

  • ΑΡΩΣΤΕΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΓΙΆΝΝΕΝΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΡΕΒΕΝΆ Ο ΘΕΟς ΜΑΖΙΜΑΣ ΓΕΛΟΊΟΙ ΟΛΟΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.