kozan.gr: Παρασκευή 4 Μαρτίου: 304 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 55 στην Π.Ε. Καστοριάς, 89 στην Π.Ε. Φλώρινας, 27 στην Π.Ε. Γρεβενών – 16060 συνολικά στην χώρα

4 Μαρτίου 2022
16:44

304 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 55 στην Π.Ε. Καστοριάς, 89 στην Π.Ε. Φλώρινας, 27 στην Π.Ε. Γρεβενών – 16060 συνολικά στην χώρα.

25 σχόλια

  • Αυτό είναι το αποτέλεσμα του χαμού που γίνεται στα μπαράκια κάθε βράδυ. +28% σε σχέση με μια βδομάδα πριν και θεωρώ πως τα κρούσματα θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

    • Γίνεται κάτι παράνομο στα μπαράκια; Ο,τι γίνεται, δεν είναι νόμιμο;Τι ζόρι τραβάτε; Ή μήπως σας έμεινε χούι το ” οι επόμενες 322 εβδομάδες είναι κρίσιμες” και το ” υπομονή και τήρηση μέτρων, για να σώσουμε το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα; Καλοί μου ” καραντινακιδες”, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το, κοινωνικό τουλάχιστον, τέλος της πανδημίας από νοήμονες ανθρώπους είναι εδώ…

      • Να κάνουν εμβόλιο όλοι οι ΨΕΚ για να μην τρέχουν στα νοσοκομεία . Όλα τα αλλά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε .

          • Είσαι καμένος απλά για να λες τέτοια σε ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους από κορόνα
            Ότι θέλετε κάντε …..
            Να καταργηθεί το πιστοποιητικό νόσησης …… όλοι έμβολιο τέλος

    • Γι αυτο η Σουρδια να κανει λιγοτερα μπρε μπρε μπρε μεσα στα καφε και να μαζευτει λιγο μπαινουμε στην 3η χρονιά και ακόμα λέμε τα αυτονόητα , ελεος!

  • όσο τα κρούσματα δεν οδηγούν σε αύξηση των “σκληρών δεικτών” (εισαγωγές νοσοκομείου-ΜΕΘ διασωλήνωση-θάνατοι) δεν ανησυχούμε και οδέυουμε πρόσω ολοταχώς προς τη λήξη της επείγουσας φάσης της πανδημίας και άρα της πανδημίας αυτής καθ’αυτής!! Καιρός είναι πλέον να μάθουμε να ζούμε με τον νέο κορονοιο σε μια νέα κανονικότητα! Επιστρέφουμε στις ζωές μας σιγά σίγα…επιτέλους! Όμως η προσαρμογή θα πάρει καιρό ακόμα…υπομονή!!!

  • Να δω αύριο που θα καταργηθούν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους τι θα λέτε.Πικρα στους γνωστούς θετικές που δεν έχαναν την ευκαιρία να πουν” είδα έναν νεαρό στον δρόμο με τη μάσκα στο πηγούνι”!

    • ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.

  • Πάμε για 500 να πάρουμε το χρυσο. Όπως πάντα πρώτοι και με διαφορά. Μετά τα μπρε μπρε να δείτε τι θα γίνει. Θα γεμίσει πάλι το μαματσιο. Άιντε ρε φουρκα που θέλουμε.

  • Οταν στη πλατεια κοζανης ητα ν καρναβαλια χωρις μασκα τα καφε γεματα χωρις μασκα οι δρομοι γεματοι χωρις μασκα τι περιμενατε? Θαυματα? Α ρε φουκα που θελετε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.