Λ. Ιωαννίδης (Πρώην Δήμαρχος Κοζάνης): “Κατάφεραν να διώξουν την επένδυση από την περιοχή και να οδηγήσουν στην απαξίωση το αεροδρόμιο της Κοζάνης”

4 Μαρτίου 2022
18:56
Αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται τώρα στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα από την Egnatia Aviation και είναι μέρος μιας μεγάλης και σημαντικής επένδυσης για την περιοχή της Κάβαλας.
Αυτή η επένδυση προγραμματιζόταν κανονικά για το αεροδρόμιο της Κοζάνης από την Egnatia Aviation.
Δυστυχώς όμως κάποιοι, είτε με τις παραλείψεις τους, είτε με τις πράξεις τους, κατάφεραν να διώξουν την επένδυση από την περιοχή και να οδηγήσουν στην απαξίωση το αεροδρόμιο της Κοζάνης.

20 σχόλια

  • 1. Μπορείς να μου περιγράψεις με λόγια την επένδυση;
    2. Ενημέρωσε τους, αφού έχεις τα κονέ, ότι το κτίριο με την στέγη από αμίαντο είναι ακατάλληλο και βάση νόμου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μέχρι να αφαιρεθεί, αλλιώς εκπαιδευόμενο από σοβαρή χώρα δεν έχει.

  • πια επένδυση εκτός τα νοίκια και το κτήριο της σχολής? τι άλλο έκανε. είχε 1 συμβόλαιο με το ιρακ για να μην το χάσει εφερε στην Κοζάνη τους μαθητές λογο ότι εδώ είχε 0κο κόστος η χρήση του αεροδρομίου. τελείωσαν οι μαθητές τέλος η σχολή. αν θέλουν ας μας πουν ποσό κόστος είχαν εδώ κάθε ήμερα για την χρήση του αεροδρομίου ποσά στην καβάλα. για τα αλλα ολοι οι τοπικοί άρχοντες πάντα στην απαξίωση το είχαν το αεροδρόμιο και έτσι συνεχίζουν,

    • Το είπε πολύ καλά ο προηγούμενος: Αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι διώχνωντας μία εταιρεία με 25 εκατομμύρια τζίρο μόνο η περιοχή σου θα χάσει δεν νομίζω οτι αν στο εξηγήσει αναλυτικά θα πιασεις και τίποτα. Και να είσαι σίγουρος ότι αυτοί θα κάνουν όσες αλλαγές σκεπών χρειάζονται για να πάρουν άδειες και σοβαρούς εκπαιδευόμενους. (οι ιρακινοί που πλήρωναν 80χιλιάρικα ο ένας δεν είναι)

    • Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις και ποια είναι η ένσταση σου σε μια επένδυση που έφερε σημαντικά πραγματικά στην Κοζάνη που όμως δυστυχως, σνομπαρίστηκε εκ των έσω.
      Μήπως εισαι το λεγόμενο τρολ του αεροδρομίου;

      • Η τεράστια coca cola πριν τριάντα χρόνια είχε εργοστάσιο στη Ρόδο, έκλεισε. Είχε και στα Οινόφυτα πριν 15 χρόνια πάει και αυτό. Είχε και στη Θεσσαλονίκη και για φαντάσου το έκλεισε. Για τη νότια και βόρεια Ευρώπη έχει δύο στην βόρεια Ιταλια. Δεν τη σνομπαρε κανένας εκ των έσω. Αυτοί ξέρουν.

  • Εδώ κατάφερες να διώξεις τη ΔΕΗ και να τσακίσεις μια ολόκληρη περιοχή με τα πράσινα φιλαράκια σου… Αυτό σε ένοιαξε; 10 δισεκατομμύρια τζίρο είχε ο λιγνίτης. Πιο ακατάλληλος να μιλήσει για απώλειες οικονομικές δεν υπάρχει από σένα. Αμε στο καλό σου και στη λήθη. Μόνο αντιδράσεις προκαλείς με την επανεμφάνισή σου.

  • Διαβάζω κάποια σχόλια και νομίζω ότι δεν μένουν στην κοζανη πρέπει να κλείσουν όλες η επιχειρήσεις!!

  • Χίλια συγνώμη Λευτέρη που δεν σε ψήφισα φέραμε αυτά τα άτομα που έκαναν τα πάντα για να δούνε το δικό τους μόνο συμφέρον και η πόλη παραπαίει είμαι γεμάτος μίσος απέναντί τους Όπως πιστεύω και όλοι οι νοήμων πολίτες να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν

  • Ο πρωιμα κουρασμενος Δημαρχος δεν παρουσιασε ποτε μια οικονομικορεχνικη μελετη και να μιλησει με πραγματικα δεδομενα. Τι παραγεται εδω και τι μενει ως ΑΕΠ στην περιοχη. Μια εταιρεια που….κανει κλπ ειναι τοσο επιπολαιο οσο το να συνεχιζεις να φερνεις εταιρειες απο εξω δινοντας γη κ υδωρ χωρις να κοιτας αυτους που ειναι ηδη εδω….ενα πυροτεχνημα με μια φωτο επισης δεν ωφελει.

  • Καλά είμαστε σοβαροί να πιστεύουμε ότι φταίει η δημοτική αρχή. Από την αρχή γνώριζε ο κος Ιωαννίδης ότι η επένδυση θα γίνει στην Καβάλα. Τι έκανε λοιπόν για αυτό ;

  • Προς ενημέρωση, δεν κάνει Καινούργια επένδυση στην Καβάλα, εκεί είναι η έδρα της εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεωνα είναι παλιό στρατιωτικό που δεν χρησιμοποιείται από πολιτικές πτήσης πάρα μόνο από αερολεσχες. Πριν έρθει λοιπόν η Egnatia θα έπρεπε να έχουν λυθεί τα ζητήματα του αεροδρομίου. Όχι ελα και θα δούμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.