kozan.gr: Το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες” για το περιστατικό της επίθεσης αγέλης αδέσποτων σε συμπολίτη μας

4 Μαρτίου 2022
21:29

 

Απάντηση για το συγκεκριμένο περιστατικό που δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ για την επίθεση αγέλης. Όπως είδαμε στο σχετικό βίντεο για επίθεση αγέλης έχουμε να πούμε το εξής δεν γνωρίζουμε τι είχε προηγηθεί πριν μαγνητοσκόπηση του βίντεο ,αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι το ένα από τα σκυλιά που φαίνονται στο βίντεο είναι σε οίστρο μετά θα γεννήσει και θα δημιουργηθούν και άλλα Αδέσποτα στην περιοχή. Δυστυχώς αυτά γίνονται όταν οι αρμόδιοι ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ να συνεργαστούν με τα φιλοζωικά σωματεία .Να πούμε επίσης ότι συνεργείο περισυλλογής δεν υπάρχει από τον δήμο από όσο γνωρίζουμε και το δημοτικό κυνοκομείο έχει αρκετά ζώα.
 Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”

12 σχόλια

  • Ό, τι θέλουν κάνουν. Σωματείο είναι. Δεν θα δώσουν σε σένα λογαριασμό τι κάνουν. Εσύ ζήτα λογαριασμό από αυτούς που ψήφισες και πληρώνονται για να κάνουν κάποια βασικά .. . Δημάρχους και περιφερειάρχες.

  • Το ίδιο συμβαίνει και στην Κοζάνη με τα σκυλιά και χωρίς να τα πειράξεις εχουν γίνει πολλά περιστατικά και κανένας δεν κάνει τίποτα.

    • Έλεος πια με αυτή την καραμέλα να τα πάρουμε σπίτι μας. Αν είχαμε τον χώρο και την οικονομική δυνατότητα εννοείται θα παίρναμε όσα πιο πολλά γίνεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι