Ευχαριστήριο των Αγροτικών Συλλόγων Νομού Κοζάνης

4 Μαρτίου 2022
22:28
agrotes

Μετά τη λήξη της κινητοποίησης των Αγροτικών Συλλόγων Νομού Κοζάνης, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Κοζάνης, που για ακόμη μια φορά μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε για τη φιλοξενία της, που καλύτερη δε θα μπορούσε να ήταν. Επίσης, ευχαριστούμε τη Βουλευτή Ν.Κοζανης Καλλιόπη Βεττα, τη Βουλευτή Ν.Φλωρινας Θεοπιστη Πέρκα,τους Δημάρχους Σερβιων Χρήστο Ελευθερίου, Εορδαιας Παναγιώτη Πλακεντα, Αμυνταιου Άνθιμο Μπιτακη, τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Δημήτριο Παφυλη και τους Αντιπεριφερειαρχες Μενέλαο Μακρυγιάννη και Λάμπρο Χατζηζηση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθαναση, που δέχτηκε να μας ακούσει, παρόλο που δεν είχαμε “πρόσκληση “,και να κανονίσει συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα τρακτέρ είναι για τους κάμπους και όχι για τους δρόμους,μακάρι να μείνουν εκεί…

5 σχόλια

  • Σιγά μην σκιστεί κανένα καλσόν, με τόσες ευχαριστίες. Αγρότη πείνας, δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από σένα.

  • ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ Κ ΕΣΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΑΛΛΆ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΧΝΟΥΝ ΜΑΣ ΦΤΩΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΆΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  • Δηλαδή όλοι αυτοί δεν κατάφεραν να σας κλείσουν ούτε ένα ραντεβού με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τους ευχαριστείτε κιόλας… ειδικά αυτούς της περιφέρειας ! Και τον υπουργό που ΘΑ σας κλείσει ραντεβού επίσης τον ευχαριστειτε;;; Ένα μήνα στους δρόμους για ένα ραντεβού και ευχαριστειτε πριν κλειστεί καν ….Και περιμένετε να σας λύσουν τα προβλήματα σας! Δεν πάτε καλά να το κοιτάξετε ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.