kozan.gr: Καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων στα διόδια Πολυμύλου, λόγω ομίχλης – Περίπου 10 – 15 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν

6 Μαρτίου 2022
12:13

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων, γύρω στα 10, σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί στα διόδια Πολυμύλου, στο ρεύμα Βέροια προς Κοζάνη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά κι η Τροχαία Bέροιας. Η αιτία της καραμπόλας έχει να κάνει με την πυκνή ομίχλη που υπάρχει στην περιοχή.

 

kozan.gr: Φωτογραφίες, του kozan.gr, από τις καραμπόλες, 28 περίπου αυτοκινήτων, λόγω της πυκνής ομίχλης, στα διόδια του Πολυμύλου

9 σχόλια

  • Καλά με τέτοιο καιρό ούτε η ασφάλεια της εγνατιας αλλά ούτε και η (ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια) τροχαία δεν μπορούσαν να βάλουν άτομα η φωτεινούς σηματοδότες ώστε να αποτραπεί η καραμπόλα? ……..
    Καλά όχι ότι και σαν οδηγοί έχουμε παιδεία αλλά ………….

    • Τι λες ρε αστροπελεκι; Δεν σε φτανουν οι δεκαδες φωτεινοι σηματοδοτες στα διαδια και τα φωτα των οχηματων θες να βαλεις και την ασφαλεια της εγνατιας να κανει σηματα ΕΝ ΜΕΣΩ της καραμπολας με κινδυνο την ζωη τους για να μην τρακαρουν και αλλοι; Ο λογος που τρακαραν ειναι συνηθως ενας και απλος: ΤΡΕΧΑΝ, οπως γινεται στο 90% αυτων των ατυχηματων.

    • Υπάρχει σήμανση για την ύπαρξη διοδίων, με όρια ταχύτητας κλπ, πριν τα διόδια, ααλλα εμείς ως ελληναραδες κι έξυπνοι πάμε σαν παλαβοι. Αν μπουν κάμερες ελέγχου ταχύτητας (που να λειτουργούν σωστά) για να δούμε, θα ξαναγίνει τροχαίο;
      Πηγα Γερμανία και δεν τολμούσε κανείς να παραβιάσει τα όρια.
      Εμενα μου ήρθε κλήση στο σπίτι. Απλά πράγματα.

      • Και τα μοσχάρια όμως ο τζομπάνος τα προσέχει μήπως και γκεμοτσακιστούν πουθενά!!!
        Αυτά τα διόδια, με πυκνή ομίχλη τα βλέπεις στα 5 μέτρα!!!
        ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ,ΒΑΛΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ!!!!
        Ένας να μην τα δει έγκαιρα…. ο Θεός τους φύλαξε!!!

  • Εγώ ρε παιδιά πέρασα κατά τις 10 και που πήγαινα και σιγά και ξερω που είναι και τα διόδια. Τα είδα στα 5 μέτρα είχε πολύ ομίχλη το φανάρι που έχει τελευταία στιγμή φαινόταν λίγο να τρέχεις φτάνει να γίνει το κακό

  • Επειδή ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ είναι όσοι ψάχνουν και σε αυτό το συμβάν να ρίξουν τις ευθύνες αποκλειστικά στους οδηγούς κλείνοντας τα μάτια στο οτι πολιτική προστασία αυτό το κράτος είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, κι επειδή ενεπλακησα στο τροχαίο σε όχημα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ και μάλιστα πρόλαβε να σταματήσει, αφήστε εμας τα θύματα να επιβεβαιώσουμε ότι χθες οι “δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες” τα φώτα των οχημάτων Δεν φαίνονταν ούτε στα 5μ!! Τις πινακίδες έπρεπε να περάσεις από δίπλα τους για να τις δεις. Ούτε καν στο προηγούμενο τουνελ δεν σκέφτηκαν να γράψουν μία προειδοποίηση ότι ακολουθούν διόδια δεν χρειαζόταν συνεπώς να τρέχεις και πολύ και να γίνει κακό. Σε τέτοιες συνθήκες και με αυτήν την αδύνατη ορατότητα, σε σημείο που είναι γνωστό για την περιοχή ότι πιάνει ομίχλη, ήταν χρέος της “Εγνατίας οδού” να φροντίσει για τη σωστή σήμανση των διοδίων και καιρός πριν γίνει το κακό. Πόσο μάλλον όταν το ίδιο συμβαν σε μικρότερη έκταση έγινε την προηγούμενη μέρα ακριβώς στο ίδιο σημείο! Αντιθέτως διάλεξαν να αφήσουν τους οδηγούς στο έλεος τους!!

    • Το μόνο που τους ενδιαφέρει φίλε είναι η είσπραξη, καταλάβατε τώρα γιατί το κίνημα πριν λίγα χρόνια τα άνοιγε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.