Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr για τη σημερινή εμφάνιση της Πανδώρας πάνω στο λεωφορείο

6 Μαρτίου 2022
20:10

Αντί να βγάλει την Πανδώρα κάθε βράδυ ο κύριος Μάρας και οι υπόλοιποι του ΟΑΠΝ για να κάνει μια πετυχημένη εμφάνιση στην κεντρική πλατεία και στις γειτονιές δίνουν αράδα τσάμπα παράδες για υπερθεάματα που στο κάτω κάτω ήταν  κάτι πρωτότυπο αλλά δεν είναι αυτό το κάτι που ζητάει ο κόσμος. Τι ζητήσαμε μια Πανδώρα ή έναν φανό με το ζόρι την Τσικνοπέμπτη και τις υπόλοιπες ημέρες. Να χαρούμε λίγο! Απέτυχε για άλλη μια φορά ο Δήμος Κοζάνης. Δεν πειράζει όμως, αδιάφοροι στο Δήμο θα αδιαφορήσουμε κι εμείς στις εκλογές.

32 σχόλια

  • Μαρας, περασε και δεν ακουμπσιν…κρυμενος πισω απο τα μετρα για τον covid στο μηδεν ο πολιτισμος στην πολη

  • Δε ξέρω για τις άλλες προτάσσεις που κάνεις στο κείμενο σου, αλλά εγώ που δε κατάφερα λόγω υγείας, να βγω από το σπίτι και πέρασε αυτό το λεωφορείο από το σπίτι μου, έλαβα επιτέλους σε αυτή τη πόλη μια ευχάριστη έκπληξη, πήρα άρωμα αποκριάς. Οπότε να με συγχωρέσεις διαφωνώ με το άρθρο. Όσο αναφορά τη τοποθέτηση σου ως υπερθέαμα, σιγά το υπερθέαμα, μια μικρή σωστή παρένθεση ήταν, οπότε εάν το έκανε ο κύριος Μάρας, Μπράβο του. Πρώτη φορά σχολιάζω στο kozan.gr.

  • Ο Δήμος Κοζάνης έχει ανάγκη απο χορηγό για να ναυλώσει ενα λεωφορειο; Τέτοια κατάντια; Δεν έχουν κάνει ουτε Λασσάνεια ούτε Αποκριές εδώ και 3 χρόνια και ψάχνουν χορηγό; Τέτοιος ξεπεσμός;

    Υγ. Μπράβο στο χορηγό βέβαια, η κατάντια του Δήμου όμως δεν παίζεται

  • Ούτε κάν φαινόταν εκεί ψηλά στο.πουλμαν μόνο ακουγόταν …Αντί να τους δει ο κόσμος να παίζουν στους δρόμους της πόλης ….Αρας Μάρας .

  • Μπράβο στο χορηγό φυσικά. Και στην Πανδώρα.

    Θα μπορούσε όμως η διαφήμιση να μην πιάνει το 100% του λεωφορείου ρε παιδιά. Βάλτε κάτι έστω ελαφρώς πιο διακριτικό, να μην την χαλάτε αισθητικά και να μην “καπελώνετε” όλη αυτή την πανέμορφη προσπάθεια.

  • Να αναλάβει ο κύριος Δήμαρχος- Πρόεδρος και τον ΟΑΠΝ μετά τη Βιβλιοθήκη. Ο κύριος Μάρας να αποχωρήσει και να πάει για καφέ με τον αποχωρήσαντα της Βιβλιοθήκης Βασίλη Παπαποστόλου. Καλή Σαρακοστή.

  • Μη δείτε να γίνετε κάτι διαφορετικό, κατευθείαν να το κατακρίνει, μπράβο στο Δήμο, αξιέπαινη πρωτοβουλία.

  • Προσοχη ο κ. Μαρας δεν επιδεχεται κριτικης, μτην κριτικη δεν τ θελ’.Ασε που νομιζει οτι κανει και εργο. Λαζου Λαζου που καταντσις. Το τιποτα στο ΟΑΠΝ να ειναι πολυ. Κριμας

    • Ισί Κουζανίτ’ έχ’ς έργου φουβερό!
      Την άλλ’ φουρά βάλι στ’εκλουγές να βγεις πρώτους!
      Θα σε ψηφίσν όλ’,τ’ χρον’!

  • Παιδιά το έχω γράψει επανειλημμένα, ο Μάρας δεν μπορεί. Παίρνει συνέχεια κάτω από τη βάση. Για το Δήμο συνολικά ούτε λόγος γιατί καταφέρνει να παίρνει όλο και πιο κάτω από τη βάση σε κάθε εκδήλωση – η ότι άλλο κάνει. Από τη μια του δίνω και δίκιο γιατί δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ για τις 100 ουδέτερες πόλεις (βέβαια δεν ξέρουμε τα οφελη ως πολίτες αλλά δεν πειράζει ας λένε ότι το κάνουμε). Για να επανέλθουμε στο θέμα μας όμως, ο Μάρας κατάφερε να κάνει τίποτα με απόλυτο καν’τιποτα.

    • ασε μας εσυ ρε, κριτη των παντων, που λες την αποψη σου σαν θεσφατο.

      κανε μας τη χαρη λιγο, εχεις κουρασει πια

    • Εσένα πρέπει να σου έφαγε γκόμενά ο Μάρας στο σχολείο…
      Τέτοια κόμπλα δεν εξηγείται…

    • Εσύ που γράφεις επανειλημμένα, και έγραφες πως ο Μάρας θα είναι στις σχολικές επιτροπές,πες μας και ποιος είσαι για να καταλάβουμε γιατί γράφεις ότι γράφεις.
      Ζήλεια είναι,κακία είναι,ποιο είναι τελικα το κίνητρο σου?

  • Ασχολήσου με πιο σημαντικά! Κούρασες! Σε μάθαμε! Τα προσωπικά σου κόμπλεξ άφησε τα στην άκρη σε παρακαλώ! Εσύ πρέπει να έφαγες μεγάλη λαχτάρα από τον Μάρα! Μόνο έτσι μπορούμε να το δικαιολογησουμε! Σε μάθαμε!

  • Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά κύριοι χορηγοί και Μάρα, τόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει από ένα μπουκαλάκι νερό για τα παιδιά, που ήταν πάνω στο λεωφορείο γύρω στις οχτώ ώρες?

  • Άκουσα ότι οι καλλιτέχνες της Πανδώρας ήταν από την Ρωσία και για αυτό δεν την επέτρεψαν να βγει στους δρόμους.Αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να τηρήσει το εμπάργκο της Μένδώνης

  • ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ ΑΜΑΝ ΟΛΑ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ; ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;

  • Γράφουν για τον κ. Μάρα αν έχει κάνει κάτι, τι περιμέναμε δηλαδή σε εποχές που για να πάμε σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, περπάτημα χρειαζόμασταν άδεια. Ας πάνε και από το γήπεδο να δουν τι έκανε, χαίρεσαι να πας για άθληση καθαριότητα, φύλαξη κυλικείο κόσμημα.

  • Φέτος οι Απόκριες ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να παρουσιάσει ο Δήμος μας επί σειρά ετών…
    Άοσμες,άχρωμες,ανούσιες με μια Πανδώρα να παίζει τάχα τια απαν στο λεωφορείο…
    Μαλουτα γκοου χομ!

  • Πανδώρα στους δρόμους, κάθε βράδυ άναμμα των φανών στην κεντρική πλατεία με την συνοδεία της Πανδώρας και μετά γλέντι. Άντε και του χρόνου χωρίς ενότητες και κουραφέξαλα.

  • Κρίμα τα καημένα τα παιδιά τα έτρεχαν από εδώ κι από κει. Εγώ προσωπικά τους είδα και μου άρεσαν πολύ αλλά τα λυπήθηκα μέσα στο κρύο τόσες ώρες απ’ το πρωί στο πόδι ποιος να ξυπνήσει εκείνη την ώρα για να δει αυτό το θέαμα αλλά λυπηρό τα παιδιά να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να λαμβάνουν το απαραίτητο χειροκρότημα που πραγματικά το άξιζαν. Και να ήταν μόνο αυτό, είχαν και τα κλαδιά των περιποιημένων δέντρων τις πόλης να τους χαλάει το έργο που επιτελούσαν.

  • Μια ζωή πίσω από το Θεό θα παραμείνετε ρε σουρδοι. Κάνει κριτική το άλλο το σουρδοντάμαρο από τον καναπέ του, χωρίς να έχει ανοίξει τα γκαβα του να δει τι γίνεται και σε άλλες πόλεις. Οτιδήποτε καινούργιο τον χαλάει τη διάθεση. Μέχρι τον κρόκο έχει ταξιδέψει και μέχρι εκεί μπορεί να σκεφτεί. Θεωρώ τον Δήμο Κοζάνης πολύ κακό σε πάρα πολλά θέματα. Αλλά το να βρίζουν τον Μάρα για μια όμορφη ενέργεια που στο κάτω κάτω έδωσε μερικά χαμόγελα μέσα στις μαύρες μέρες, το θεωρώ πολύ μιζέρια και χωριατίλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.