Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα, Τετάρτη 09 Μαρτίου

9 Μαρτίου 2022
08:48

Ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα, Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022. Επισημαίνεται ότι οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

4 σχόλια

  • Γιατί ρε παιδιά, μωρά είναι οι φοιτητές των 18, 19, 20, 21, 22+ ετών;

    Διαλέξτε αν είστε νηπιαγωγείο, δημοτικό ή γυμνάσιο ή τέλος πάντων είστε πανεπιστήμιο.

    Πανεπιστήμιο a la carte δε μπορεί να είστε κυρ Θόδωρε.

  • Πολύ σωστά πράξατε!

    Εξάλλου πολλοί καθηγητές σας δε μένουν στις έδρες που διδάσκουν, αλλά στη Θεσσαλονίκη ή αλλού, οπότε πρέπει να καλυφθεί η απουσία τους για να μη χαλάσει η σούπα και χαθούν και τα ψηφαλάκια των πρυτανικών εκλογών.

  • πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλιστούν ψήφοι για τις πρυτανικές εκλογές από τους καθηγητές που μένουν Θεσσαλονίκη, αφού πώς αλλιώς να δικαιολογήσουν την απουσία τους;

  • Κι εννοείται πως η επιλογή της διδασκαλίας μέσω zoom, ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους. Σώπα καημένε… ποιος θα μας ελέγξει!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.