kozan.gr: Επίθεση από αδέσποτο σκύλο σε συμπολίτισσά μας επί της οδού Αιανής (περιοχή Αγ. Αθανασίου) στην Κοζάνη – Τη δάγκωσε στο πόδι

9 Μαρτίου 2022
09:32

 

Όπως καταγγέλει συμπολίτισσά μας στο kozan.gr, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το συμβάν, χθες, το βράδυ, γύρω στις 21:30, κατά την επιστροφή της στο σπίτι της, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου και συγκεκριμένα στην οδό Αιανής, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο σκύλο που τη δάγκωσε στο πόδι. Μετά την επίθεση μετέβη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης όπου και της περιέθαλψαν το τραύμα.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Είναι δυνατόν να μην μπορεί να περπατήσει ένας άνθρωπος στην πόλη; Πόσο άδικο και για τα παιδιά που πρέπει πάντα κάποιος να είναι μαζί τους!

  • Δυστυχώς η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι τραγική κ οι υπεύθυνοι είναι στον κόσμο τους δν τους νοιάζει τπτ κ δν κάνουν τπτ ούτε για τα ζώα που κυκλοφορούν έτσι ούτε για τον άνθρωπο που του γίνονται επιθέσεις κάθε τόσο.

  • 31/12/2023 ΩΡΑ 12 ΜΜ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 800 ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

  • ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΎΝΕς ΤΟΥ Ο ΜΟΎΤΣΟΣ .

    • Γέμισε η πόλη αγελες ευσωμων σκυλιών, φοβάσαι να περπατήσεις κι αν κάνεις να πεις κάτι οι εμμονικοι φιλοσκυλοι γιατί φιλόζωοι δεν είναι, αφού τρων μια χαρά μοσχάρι κλπ, βρίσκεις μπελά.μηνυσεις παντού, μάζεμα των αδέσποτων όλων και στείρωση. Κανένα αδέσποτο έξω, όλα σε ειδικούς χώρους με ανάλογη φροντίδα και κανένα δεσποζομενο χωρίς λουρί.

  • Περασα με το αμάξι χθες από κεινο το σημείο και τα ειδα. Κάτι θηρία 5-7 μαζεμένα που κυνηγούσαν ένα μικρό σκυλί. Οι αγέλες κάνουν μεγάλη ζημιά και δεν θέλω να φτάσουμε σε σημείο να θρηνήσουμε άνθρωπο κάποια στιγμή. Ο βασικός υπεύθυνος έχει όνομα και λέγεται Λαζαρος Μαλουτας, ο ανύπαρκτος και άβουλος δήμαρχος -υποτίθεται- αυτής της πόλης.

  • Να πάμε όλοι σε διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο!!!
    Και πιστεύω για να Καταλάβει ο δήμαρχος πρέπει να τα βάλουμε τα αδέσποτα μέσα στο δημαρχείο, μόνο έτσι θα Καταλάβει!!!

  • Φτάνει πια. Ας αναλάβει ο Δήμος τις ευθύνες του. Είναι κατάσταση αυτή να είναι η δρόμοι γεμάτοι μεγαλόσωμα σκυλιά!!!

  • Δεν ξέρω τι ώρα έγινε το συμβάν με την κυρία, πάντως τα 6-7 σκυλιά κυκλοφορούν χρόνια στον οδό Αιανης ,είναι μεγάλοσώμα και αρκετά επιθετικα. Τα συνάντησα κι εγώ χθες στην οδό Αιανης περίπου στις 3 πάρα το μεσημέρι να τρέχουν από την αρχή της οδού μέχρι το τέλος του δρόμου. Έχουν επιτεθεί αρκετές φορές στα παιδιά μας είτε όταν πηγαίνουν είτε όταν έρχονται από το σχολείο. Αλλά ποιον νοιάζει. Και ποιον ένοιαζε παλιότερα για να νοιαξει και τώρα; Έτσι δεν γίνεται χρόνια τώρα. Πρώτα πρέπει να γίνει το κακό και μετά να πάρουν μέτρα. Είτε είναι επίθεση σκύλου, είτε βιασμός, είτε γυναικοκτονια και λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.

  • Μήνυση στο Δήμο. Τι κάθεστε; ενωθείτε οι παθοντες και καταθέστε μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση. Μπορεί το πρόβλημα να μη το λύνετε αλλά έμμεσα ασκείται πίεση. Πόσους μπορούν να αποζημιωσουν;

  • Είναι δυνατόν να μην ιδρώνει το αυτί τους???Ακόμα και να φάνε κάποιον ζωντανό η απάντηση τους θα είναι “λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”.Αυτήν ακριβώς την τρομακτική αίσθηση (ότι θα με φάνε) είχα την προηγούμενη Κυριακή το πρωί όταν μόνο από θαύμα γλίτωσα από τα δόντια τριών “λυσσασμένων”σκύλων στη Μακρυγιάννη στο ύψος των σχολείων.Πηρα φυσικά το επόμενο πρωί στη γραμμή του δημότη και η απάντηση ήταν: Κυρία μου το καταγράφουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Λιγες μέρες μετά επιτέθηκαν και στο γιό μου ..που ευτυχώς υποψιασμένος πρόλαβε και μπήκε στο γυμνάσιο και γλίτωσε….ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ….

  • Αυτό δεν έχει σταματημό τα ίδια έχουν γίνει και γίνονται και στην περιοχή κρεβάτια και στα πλατάνια και σε άλλες οδούς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.