kozan.gr: Kι άλλη απρόκλητη επίθεση, από αδέσποτο σκύλο, σε συμπολίτη μας, χθες ,Τρίτη 8/3, στις 8:30 π.μ., στον κεντρικό δρόμο, στα Κοίλα Κοζάνης – Το δάγκωσε στο δεξί χέρι προκαλώντας βαθύ τραύμα – Έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου (Φωτογραφία)

9 Μαρτίου 2022
10:31

Kι άλλη απρόκλητη επίθεση, από αδέσποτο σκύλο, σε συμπολίτη μας χθες, Τρίτη 8/3, στις 8:30 π.μ., στον κεντρικό δρόμο, στα Κοίλα Κοζάνης. Όπως καταγγέλει στο kozan.gr, εξερχόμενος από  cafe – ζαχαροπλαστείο, κρατώντας καφέδες στο χέρι, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο, το δάγκωσε στο δεξί χέρι προκαλώντας του βαθύ τραύμα. Έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

 

12 σχόλια

  • Περαστικά στον άνθρωπο πρώτον ,δεύτερον τα συγκεκριμένα σκυλιά που βρίσκονται εκεί είναι επικίνδυνα μου έχει τύχει κ να έχω κ το μωρό αγκαλιά οπότε ο ανύπαρκτος δήμος ας κάνει κάτι η ζωή μας είναι πολύτιμη,έλεος πια φτάνει με αυτήν την κατάσταση φτάνει.

  • Να τον καταδικασουμε 5 χρόνια φυλακή γιατί δεν έκατσε να τον φάει το καϋμενο το σκυλάκι! Άκου θράσος να διαμαρτυρεται

  • Επιτέλους ας μαζέψει ο Δήμος τα σκυλιά από τους δρόμους. Έχει γεμίσει η πόλη αγελες, φοβόμαστε να κυκλοφορησουμε.

  • Αφού οι αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνη το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ψηφίζουν ναι στα φωτοβολταϊκά ήθελα να ξερα τα λεφτά που παίρνει ο δήμος για τα αδέσποτα πού στο διάολο πάνε. Τόσο άχρηστη δημοτική αρχή δεν μας έχει ξανατύχει… Υπομονή ένα χρόνο ακόμα μέχρι τότε όμως τα σκυλιά θα γίνουν πιο πολλά και από τους κατοίκους της Κοζάνης.

  • Τι δουλειά είχε στο καφέ;
    Γιατί να κρατάει καφέδες στο χέρι;
    Γιατί δεν κέρασε και το σκύλο ένα φρεντο;
    Εχει λεφτά να πάει για καφε => έχει λεφτά και για γιατρό.
    Ώρα να βγουν οι λατρεμένοι σκυλοφιλοι και να πουν ότι ο σκύλος προκλήθηκε επειδή κρατούσε συσκευασία καφέδων ο άνθρωπος.

  • Προφανώς δεν αρκούν οι μηνύσεις των δαγκωμένων ούτε και οι διαμαρτυρίες μέσω ανώνυμων σχολίων – το γράφεις εκτονώνεσαι και τελείωσε.

    Χρειάζεται οργανωμένη κίνηση, η οργάνωση μπορεί να γίνει μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί κάποιοι να πάρουν την πρωτοβουλία. Το κακό παράγινε, οι φορείς αδιαφορούν και τα καημένα τα τετράποδα ταλαιπωρούνται ενώ αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα παράτησαν. Αν δεν γίνει κινητοποίηση δεν θέλω να ακούσω άλλη διαμαρτυρία. Από εδώ και πέρα υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι πολίτες.

  • Τόσο άχρηστη δημοτική αρχή δεν μας έχει ξανατύχει και αντιδήμαρχοι που δεν υπάρχουν μόνο την τσέπη τους και τα φωτοβολταϊκά τους ντροπή τους

  • Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Πού θα πάει αυτό το χάλι; Τι κοινωνία είμαστε; Κανείς δεν κάνει τίποτα και κανείς δεν διορθώνει την κατάσταση. Αφήστε λοιπόν τα σκυλιά να αλωνιζουν!!!

  • Έχουμε τόσους δήθεν ζωόφιλους όμως ένας δεν λέει να υιοθετήσει κάποιο αδέσποτο όλοι θέλουν σκύλους ράτσας για το σπίτι τα αδέσποτο απλά πάνε τα πετάνε τα αποφάγια κ νομίζουν κάτι κάνουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.