Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης στο OPEN: “Τα σημάδια του πολέμου δεν ξεκίνησαν να φαίνονται ακόμη” (Βίντεο)

9 Μαρτίου 2022
10:40

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης στο OPEN. “Τα σημάδια του πολέμου δεν ξεκίνησαν να φαίνονται ακόμη”

6 σχόλια

  • ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΔΕΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΊΝΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΙΟΝΊΖΕΙ ΣΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝ ΧΙΟΝΊΖΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ Κ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

    • Εντάξει Χρυσαυγιτη μου ,έχεις δίκαιο ,απλώς πες μας αν καταργηθεί ο φόρος στα καύσιμα το δημόσιο πως θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ( μισθοί,συντάξεις) ?

  • Το ερώτημα όμως είναι η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καταδικάζει την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία όπως έκανε με εισβολές άλλων κρατών σε άλλες χώρες;

  • Ένας Υφυπουργός, τέσσερις Βουλευτές, ένας Περιφερειάρχης, δεν ξέρω πόσοι Αντιπεριφερειάρχες, νυν και πρώην Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι της περιοχής, διάφοροι άλλοι θεσμικοί παράγοντες, ένας απ’ αυτούς δεν βγαίνει να υπερασπιστεί το μέλλον της περιοχής, δεν βγαίνει να μιλήσει για τους λιγνίτες, δεν στηρίζουν με σθένος την Πτολεμαΐδα v. Ξαφνικά οι λιγνίτες που μας έκαναν άνθρωπους από κει που παλεύαμε με τα χώματα και τις κοπριές γίνανε λέπρα. Έμειναν ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση και μερικοί συνταξιούχοι Διευθυντές της ΔΕΗ που πιάνει η πένα τους να παλεύουν μόνοι τους. Να δω τώρα που δείχνει να γυρνάει τούμπα το πράγμα και να ξαναπροσκυνάει ο Μητσοτάκης το κάρβουνο πόσοι θα βγούνε να πούνε ότι εμείς τα λέγαμε και δεν μας άκουγαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.