kozan.gr: Παρασκευή 11 Μαρτίου: 504 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 65 στην Π.Ε. Καστοριάς, 107 στην Π.Ε. Φλώρινας, 67 στην Π.Ε. Γρεβενών – 21260 συνολικά στην χώρα

11 Μαρτίου 2022
16:17

Παρασκευή 11 Μαρτίου. 504 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 65 στην Π.Ε. Καστοριάς, 107 στην Π.Ε. Φλώρινας, 67 στην Π.Ε. Γρεβενών. 21260 συνολικά στην χώρα.

26 σχόλια

      • Αν βαριέσαι το σύνθημα του / της … Μη το διαβάζεις ρε μεγάλε!! Όσο για την μπούρδα που λες ..προσωπικά βγάζει μια αλήθεια , τώρα αν σε πονάει η αλήθεια δεν πειράζει σειρά .. ξύδι.

  • Αυτά τα 504 κρούσματα, πόσες φορές μέχρι τώρα βγήκανε θετικά;
    Αυτή η καταγραφή πλέον, δεν έχει καμία αξία.

  • Παστωμενοι σαν τις σαρδέλες μέσα στα μαγαζιά δεν κολλάει, εξω στους φανους κολλάει. 504 και συνεχίζουμε δυναμικά.

  • Για αυτό και μόνο δεν έπρεπε να ανοίξουν σήμερα τα σχολεία… Άξιζε το ρίσκο μια μέρα μάθημα δια ζώσης; Πόσοι από τα κρούσματα σχετίζονται με τα σχολεία; Υποθέτω τα μισά!!

  • Ετσι μπραβο!!!Μη χασουμε την 1η θεση.Μπρε- μπρε- μπρε και τα πατροπαραδοτα περιστερια και περα βρεχει.Μετα τα βαζουμε με τους λειτουργους του νοσοκομειου.

  • Και το ερώτημα παραμένει. Πέρσι γιατί μας έκλεισαν τα μαγαζιά για μήνες με πολύυυυυυυυ λιγότερα κρούσματα και τώρα απλά δεν τρέχει τίποτα;;; Να βγείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από όλους. Και από τους ψέκες, όπως τους λέγατε.
    Δεν γίνεται διαφορετικά. Ή τότε ήσασταν άσχετοι και μας δουλεύατε ή τώρα δεν ενδιαφέρεστε για τη δημόσια υγεία. Διαλέξτε.

    • Πέρυσι ουρδα αναλατη δεν υπήρχαν τα εμβολια .Μόνο οι υγιειονομικοι είχαν εμβολιαστεί στις περσινές απόκριες.Συνελθε και πριν γράψεις σχόλια σκέψου.
      Ψεκα!!!

    • Γιατί πέρσυ φωτεινε παντογνώστη δεν είχε εμβολιαστεί ο κόσμος και ειδικά οι μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδες , γιατί πέρσι δεν υπήρχε κανένα φάρμακο και πρωτόκολλο αντιμετώπισης και οι γνώσεις πάνω στον ιό και στη συμπεριφορά του ήταν ελάχιστη.
      Γι αυτό σε έκλεισαν και μας έκλεισαν όλους για να μην πέφτουμε σαν τις μύγες που τις ψέκασαν.
      Τώρα έχεις επιλογή και πράττεις υπεύθυνα για εσένα και τη δημόσια υγεία ή συνεχίζεις να εθελοτυφλεις

      • Πέρυσι ήταν η Δ. Φέτος η Ο είναι εντελώς ήπια ακόμη κ για ανεμβολιαστους. Ωστόσο προσοχή κ μάσκες.

      • Απαντώ σε σένα Ελένη και στον φίλο παραπάνω. Όχι μόνο δεν είμαι ψέκας, όπως το εννοείς, αλλά ήμουν και είμαι πιο φοβιτσιαρης από εσένα και φυσικά τριπλοεμβολιασμένος. Κόλλησα κοβιντ πριν εμβολιαστω σχετικά δύσκολα και ξέρω. Άλλο ήθελα να πω, αλλά κλασικά εσείς άλλο καταλάβατε. Εγώ βλέπω ότι πλέον οι φωτεινοί παντογνωστες της κυβέρνησης, έχουν σφυρίξει λήξη της πανδημίας, ενώ τα κρούσματα είναι πολλά και καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι. Και αν εσείς, που είστε γνώστες και σωστοί, έχετε συμφιλιωθει με τους θανάτους, εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι μετά από δύο χρόνια, άνθρωποι πεθαίνουν και κανείς δεν ασχολείται, γιατί τώρα βάζουν πάνω από όλα την οικονομία και τους οικονομικούς δείκτες. Αυτά τα λίγα κύριε με την ούρδα την ανάλατη. Να είσαι καλά.

        • Συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά παρανόησα τα γραφόμενα σου , νόμισα ότι είσαι ανεμβολιαστος και δεν πιστεύεις στον ιό . Είναι πραγματικά κρίμα που πεθαίνει κόσμος αλλά δεν μπορεί η οικονομία να παραμείνει ες αΐ κλειστή , πλέον υπάρχουν εμβόλια και φάρμακα και αυτοί που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδας ας είναι λίγο προσεκτικοί .

        • Συμφωνώ εν μέρει μ’αυτά που λες αλλά τι προτείνεις; Ο κορωνοιος θα παραμείνει ια πάντα, με εξάρσεις και υφέσεις, σε πανδημική μορφή. Δεν πρέπει να γυρίσουμε στην κανονικότητά μας. Ως πότε θα τηρούμε μέτρα; Για πάντα; Τι κόλλημα έφαγε ο εγκέφαλός σας να μηδενίσετε όλες τις λοιμ ώξεις; Γιατί δεν σας απασχολούσε η πείνα των παιδιών της Αφρικής πριν τ κορωνοιό. Γιατί δεν θρηνούσατε πριν για την πείνα, τη δυστυχία; Αυτό λέγεται ανθρωπισμός ala carte…

  • Ποσο ρεζιλι θα γινουμε ακομη εξ αιτιας της σουρδιας ??? Μαζευτειτε που μου το παιζετε και εξυπνοι πανελλαδικο ρεζιλι!

  • Στα 2 χρόνια ο ένας κολλησε 3 φορές, ο άλλος 2, ο άλλος 4 με όλες τις μεταλλαξεις.. Δεν σταματάτε λέω εγώ το μέτρημα; γιατί θα φτάσουμε χώρα 10 εκκατομυριων να έχουμε 30 εκατομμύρια κρουσματα στο τέλος ! Ελεος!

  • Στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας που δεν κόλλησε. Ανοσία όλοι. Κι όχι αγέλης όπως τους αρέσει να μας λένε ξεδιάντροπα κι εμείς με το μυαλό που δεν εχουμε να το επαναλαμβάνουμε.

    • Δυστυχώς φίλε μου, ανοσία δεν επιτυγχάνεται με τον covid19!!! Δυστυχώς!!!
      Όσες φορές και αν κολλήσουμε δεν κτίζονται αντισώματα σαν αυτών της γρίπης. ΠΟΤΕ.
      Αποδεδειγμένο απο πολλές μελέτες διαφορετικών Ινστιτούτων έως τώρα.
      Μακάρι να διαψευσθούν!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.