Στην αντεπίθεση, κατά της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, ο Ε. Σημανδράκος: ” Η Κοζάνη αλλάζει. Στις υποδομές αθλητισμού, εκπαίδευσης, πολιτισμού, στην κοινωνική πολιτική, τη δημόσια υγεία”

12 Μαρτίου 2022
19:46

Παρά τα όσα ανακριβή γράφονται για να καλύψουν την αδράνεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, μια σειρά έργων αρχίζουν και ολοκληρώνονται. Αν για κάποιους φάνταζε κατόρθωμα η αλλαγή χρήσης ενός οικοπέδου, για κάποιους άλλους η ωρίμανση μελετών και η ένταξη για χρηματοδότηση αποτέλεσε πολιτική συνέπεια. Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, δρομολογήθηκαν έργα που είχαν απενταχθεί (Λασσάνη, Δομή Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Πολλαπλές Αναπηρίες), ξεκινά η αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ ενώ στέφθηκε με επιτυχία η συνεχής προσπάθεια του Δημάρχου να χρηματοδοτηθεί με τη μέθοδο ΣΔΙΤ ένα πλέγμα έργων άνω των 80 εκατ. € που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα αλλάξει το αναπτυξιακό τοπίο στην περιοχή. Κι η απόδειξη αυτού είναι οι παρεμβάσεις πανικού της κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις».

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αντιπαραβάλουμε το έργο της «τριανδρίας» οπως τους αρέσει να λένε, που με συνέπεια υποστηρίξαμε από την αρχή. Η Κοζάνη αλλάζει. Στις υποδομές αθλητισμού, εκπαίδευσης, πολιτισμού, στην κοινωνική πολιτική, την δημόσια υγεία. Σε πείσμα των δυνάμεων της αδράνειας και της συντήρησης απαντούμε με έργα που καμία δημοτική αρχή δεν τόλμησε να διεκδικήσει.

 

 

 

30 σχόλια

  • Ρε συ Βαγγέλη, δεν βαρέθηκες; βγαίνεις καθόλου έξω να ακούσεις τι λέει ο κόσμος; γελάνε μαζί σας, έλεος πια, φταίνε οι προηγούμενοι.. Ευτυχώς που ήρθατε εσείς δλδ και μας σώσατε..

  • To Ξενία πως ακρίβώς ξεκίνησε η αξιοποίηση του; Όπως με το νέο νοσοκομείο που θα κάνετε; Εντάξεις και ωριμάνσεις κάνουν όλες οι δημοτικές αρχές σε όλη τη χώρα, τι ιδιαίτερο για την πόλη κάνατε; Ποιές μελέτες ωρίμασαν; Αντί να γράφετε όλοι σας (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) στο facebook, γράψτε ένα σοβαρό κείμενο με αρχή, μέση και τέλος το τι κάνατε και τι θέλετε να κάνετε και μετά συζητάμε

  • Oτι η πόλη έχει αλλάξει το έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε εδώ. Απλώς ψάχνω να βρώ κανέναν που να πιστεύει οτι πάει προς το καλύτερο αλλά δυσκολεύομαι.

  • Κάντε κάτι και οι δυο για την πόλη και αφήστε τις ανούσιες φλυαρίες
    Και να θυμάστε όπως Η άλλη παράταξη κρίθηκε στις εκλογές ,έτσι ,στις επερχόμενες θα κριθειτε και σεις και μέχρι τώρα λυπάμαι μηδεν

  • Ασχολήσου με τα λιπάσματα και τα φωτοβολταϊκά Πάρκα σου και άσε την αυτοδιοίκηση δεν ξέρει τι σου γίνεται

    • Μία χαρά ξέρει τι του γίνεται μας δουλεύει μία χαρά έκανε τα πάρκα του πήρε τα …….. του και άντε γεια

  • Ανελιχθηκατε στη διοίκηση για προσωπικα οφέλη…(να μην τα αναφέρω,ο κόσμος το έχει τούμπανο) φιλοδοξίες και όχι να προσφέρετε στον τόπο….

  • Η συμπαιγνία Τουμπουλιδου Σημανδρακου και Μαλουτα είναι γνωστή. Πέταξαν έξω τον Κωστη και όλα καλά.

  • Ότι και να κάνει ο σημανδρακος δήμαρχος δεν πρόκειται να βγει Βαγγέλη δεν το έχεις καταλάβει δεν πρόκειται να βγεις δήμαρχος ποτέ δήμαρχος δεν θα βγεις κατάλαβέ το ότι και να κάνεις δεν είσαι κοζανίτης δεν έχεις καμία σχέση με την Κοζάνη πήγαινε στα Γρεβενά

  • Ούτε μια γραμμή για τις διαβάσεις πεζών κ κυκλοφορίας δεν βάψατε!ούτε μια λακκούβα κ έναν νέο δρόμο δεν ασφαλτοστρώσατε…μόνο αφήσατε τα σκυλιά να δαγκώνουν να περιφέρονται κ να βρωμίζουν,οι πιο άχρηστοι που πέρασαν ποτέ είστε!!!

  • Ο σημανδρακος πούλησε πολιτικά τον παπαϊορδανίδη για να γίνει αντιπεριφερειάρχης του Καρυπίδη τώρα συνεταιρίζεσθαι με τον παπαιορδανίδη αυτός είναι ο σημανδρακος. Βαγγέλη δεν πρόκειται να πάρεις το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν είσαι Νέα Δημοκρατία είσαι ΠΑΣΟΚ

  • Αφηστε τα μεγαλα για τον περιφερειαρχη και κλειστε καμια λακουβα.Φωταγωγηστε την υπολοιπη Βενιζελου μετα το ξενοδοχειο, που ειναι θεοσκοτεινη.Ανοιξτε επιτελους το δρομο για τα Πλατανια κι αφηστε τα νοσοκομεια να τα φτιαξει το κρατος.Το μεγαλο ερωτημα ειναι:γιατι δεν ανοιγετε το δρομο για τα Πλατανια.Απαντηστε σας παρακαλω.

    • ΣΩΣΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΣΩ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ;ΑΦΟΥ Ο Κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑΒΟ!!! TΟΥ, ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 98 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΡΡΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ. ΟΜΩΣΩΤΟΝ ΠΑΝΑΗ.

  • Ρε Κοζάνη τι ψηφίσατε; Άλλον ψηφίσατε, άλλος βγαίνει και μιλάει αντ’ αυτού.. Και να πω ότι έχουν πολιτικό λόγο και προγραμματισμό; Έχετε μεγάλο προβλημα, μακάρι να διαψευστώ..

  • Συμαδρακο κάνε λίγο υπομονή σε λίγο καιρό έρχονται εκλογές και ξέρεις που θα σε στείλει ο κόσμος ?????? σου..

  • Τί ακριβώς έκανες εσύ κ.Σημανδρακο σε όλο αυτό για το οποίο παινευεσαι;
    Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Ο Λάζος έβγαλε τη δουλειά κι εσύ είσαι η γλάστρα στον βασιλικό που ποτίστηκε.

  • Αφήσατε όλα τα χωριά χωρίς παιδικές χαρές και μπασκέτες και μιλάτε για αθλητισμό ,παιδεία και πολιτισμό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  • Στον ύπνο σου τα βλέπεις αυτά Σημανδρακο η ζεις σε άλλη πόλη?? Τα λέμε στις κάλπες κοροϊδεύετε 4 χρόνια με 0 έργο μια ολόκληρη πόλη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.