Εναέρια πλάνα πάνω από τον χιονισμένο ΑΗΣ Καρδιάς (Βίντεο)

12 Μαρτίου 2022
21:36

 

Εναέρια πλάνα πάνω από τον χιονισμένο ΑΗΣ Καρδιάς. To βίντεο που εντοπίσαμε είναι του χρήστη στο youtube Dion. mpos

Βίντεο: Διονύσης Μπόσιακας music: Inbound [Inspirational Orchestral CC-BY] Scott Buckley

23 σχόλια

    • Στο Χάρβαρντ σπούδασες; Αν όχι, να σε στείλουν για μεταπτυχιακό. Εκεί τα μαθαίνουν αυτά τα μαγικά. Πως ένας άχρηστος κοιμισμένος, γίνεται golden boy και παίρνει λεφτά και bonus με κυβέρνηση ΝΔ.

      • Υπάρχει κ καλύτερο παράδειγμα!!!
        Να είσαι άεργος ετών 47!!! Με 0 μηδέν ένσημα!!! Καταληψίας, παιδί του κομματικού σωλήνα, αμόρφωτος!!! Κ να γίνεσαι πρωθυπουργός!!!
        Αυτό κ αν είν’ success story!!!

        • Γίνε κι εσύ πρωθυπουργός. Μπορείς; Ή σου έχουν στερήσει τα πολιτικά κόμματα δικαιώματα; Αν μπορείς, βάλε υποψηφιότητα, να σε ψηφίσει ο λαός. Όχι να σε ψηφίσει, επειδή είσαι γιος του μπαμπάκα σου. Βάλε. Αλλιώς τουμπέκα.

          • Φοβερό σχόλιο . Ανόητε, τον Μητσοτακη τον ψήφισε το 40% του Ελληνικούλαου και αρχηγός έγινε μέσα από εσωκομματικές εκλογές , δεν του έδωσε δαχτυλίδι ο Αλαβάνος .

  • Δυο μονάδες έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ 1-2 με υπουργό τον Σταθάκη κανείς τότε δεν μίλησε από το Συνδικαλιστικό κίνημα
    Και δυο μονάδες η ΝΔ την 3-4 τώρα που διαφωνούν ; δεν μας το λένε αφού ο λογαριασμός πληρώνεται από τους καταναλωτές και το ελληνικό δημόσιο μέσω προγραμμάτων τα χρήματα κάποτε θα τελειώσουν
    Δεν μας λένε ποσό κοστίζει η λύση τηλεθέρμανση
    Της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ υπάρχουν τελικά λεφτόδεντρα:
    Μάλλον ΝΑΙ

    • Καλο το παραμυθακι σου αλλα δεν εχει δρακο
      παρτο αποφαση δεξιουλη μου οσο και να γραφεις τις προπαγανδιστικες σου μπαρουφες η νουδουλα σου τελειωσε για την περιοχη και για την χωρα γενικοτερα.
      Μετρα αντιστροφα για την μεγαλη της κατρακυλα!
      Κατα τα αλλα ζησε στη σφαιρα της φαντασιας σου.

  • Ακόμα και πριν την επιβολή του κόστους των Ρύπων co2 , ήταν ακριβότερος ο λιγνίτης από το φυσικό αέριο. Όποιος έχει επίσημα στοιχεία πριν από δέκα χρόνια ας τα παρουσιάσει .

    • Με μια μικρή λεπτομέρεια. Ο λιγνίτης είναι δίπλα μας, στη χώρα μας, στο χωριό μας ενώ το φυσικό αέριο το αγοράζουμε από έξω. Μικρή λεπτομέρεια ε; Τις περικεφαλαίες που φορούσατε στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες, πού τις κρύψατε ρε πατριώτες, ήθελα να ‘ξερα.

      • Ακριβώς !!! Η καταστροφή που προκαλούν οι εκπομπές CO2 είναι στην αυλή μας . Αγαπάμε τον πλανήτη μας και θελουμε ένα καλύτερο περιβαλλον για τα παιδιά μας .

    • Πριν 10 χρόνια, δηλ. το 2012, οι μονάδες φυσικού αερίου επιδοτούνταν με νόμο για να παραμένουν σε εφεδρεία, κι έτσι εισέπρατταν χωρίς να λειτουργούν. Αυτό γινόταν γιατί ο λιγνίτης τότε ήταν φθηνότερος από το φ.α. και για τούτο ο τότε ΔΝΣ της ΔΕΗ έδωσε εντολή κάψτε όσο περισσότερο λιγνίτη μπορείτε. Αυτά είναι τα στοιχεία, αν δεν σου αρκούν ψάξε να βρεις στο ηλεκτρικό ισοζύγιο πόσο συμμετείχαν οι διάφορες πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

      • Καλά το είπες πριν από δέκα χρόνια όχι πριν από πέντε που ξεκίνησε ουσιαστικά η απολιγνιτοποιηση .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.