kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης,  Βούλα Πατουλίδου, μίλησε σε εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα, το απόγευμα της Κυριακής 13/3 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Μαρτίου 2022
19:52

Ο Δήμος Εορδαίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας τίμησαν, τη γυναίκα με την εκδήλωση «1922-2022 -100 χρόνια Ιστορίας, Εθνικής μνήμης και Πολιτιστικής κληρονομιάς”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, της Κυριακής 13 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο,  και με ομιλήτριες την  Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  Βούλα Πατουλίδου και τη συγγραφέα Αργυρώ Μαργαρίτη. Την εκδήλωση πλαισίωσε η  έκθεση με πορτραίτα γυναικών που φιλοτέχνησε η εικαστικός Τούλα Χαριτίδου και το Μουσικό Σχολείο της πόλης.

3 σχόλια

  • Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Εκδηλωσούλες για το παρών και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα γίνεται εν τη απουσία μας.

  • καλα οι φωτο με μασκες τι ειναι; αφου δεν βλεπουμε κανεναν!!!
    αυτοκολακευονται μεταξυ τους!! χρονια τωρα τιποτε δεν αλλαζει!!
    μα την Πατουλιδου; ελεος!! φερτε μια απλη γυναικα μια απο σας να μιλησει για τις ζωες των γυναικων στην καθημερινοτητα!! τη Βουλα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.