kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζ. Τζηκαλάγιας κι η υποψήφια βουλευτής, το 2019, της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, Ευλαμπία Πρώϊου, επιβράβευσαν το αιχμηρό άρθρο του Χ. Κάτανα για τον Γ. Κασαπίδη, σε σχέση με τις «κοτούλες και τους κηπάκους»

13 Μαρτίου 2022
20:40

 

Ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζ. Τζηκαλάγιας κι η υποψήφια βουλευτής, το 2019, της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, Ε. Πρώϊου, επιβράβευσαν, με το χαρακτηριστικό “like”, στο facebook, το αιχμηρό άρθρο του Χ. Κάτανα για τον Γ. Κασαπίδη, σε σχέση με τις «κοτούλες και τους κηπάκους» (δείτε εδώ). Φαίνεται, πως, κάποιοι, πλέον, δε διστάζουν να εκδηλώσουν και δημόσια τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική και για διάφορες δηλώσεις του Γ. Κασαπίδη, επιβεβαιώνοντας, ως ένα βαθμό, αυτό που ήδη συζητείται, στο παρασκήνιο, πώς ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ είναι απογοητευμένο με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.

Η Χύτρα

 

 

 

32 σχόλια

 • Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

 • Όπως βλέπουμε ο κ. Κατανας έχει αρκετά στελέχοι από τη Νέα Δημοκρατία που τον στηρίζουν όπως και από άλλους πολιτικούς χώρους όμως, και αυτό φαίνεται και από τις εκδηλώσεις στήριξης τους διαχρονικά. Αυτό φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι. Προφανώς οι πολιτικές προτάσεις του κ. Κάτανα και εμπειρεστατομενες είναι και σοβαρά επιχειρήματα έχουν. Φυσικά βέβαια και δεν ενοχλούν ούτε τη νέα δημοκρατία. Αυτό μας δείχνει την σοβαρότητα, το ήθος αλλά και το πολιτικό επίπεδο του κ. Κάτανα. Οποιοδήποτε σόφρων άνθρωπος θα συμφωνούσε για την άδικη κατανομή των χρημάτων που έκανε ο περιφερειάρχης δυο τουλάχιστον φορές μέσα από μεγάλα προγράμματα για τον επιχειρηματικό κόσμο.

  • Το θέμα θα το λύσει στην περίπτωση της Καστοριάς ο πολίτης. Στην περίπτωση της Ευλαμπίας ο ψηφοφόρος της Κοζάνης το αντιμετώπισε. Βέβαια της ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα της προσπάθειας. Χάρης για περιφερειάρχης.

 • Σσσσσ μην πυροβολείτε τον Γιωρίκα …

  Αιντε άϊντε ακόμα και τώρα οι αυλικοι του Κασαπίδη αρνείστε να δείτε την πολιτική ανυπαρξία του , στον πάτο θα μας πείτε οτι φταίμε που αντί να περιμένουμε τον τόπο να σωθεί απο αυτόν που ψηφίσαμε, θα έπρεπε ήδη να έχουμε κότες και κηπάκο.

 • Και πόσοι Περιφερειακοί του σύμβουλοι θέλουνε να το πατήσουνε αλλα φοβουνται το λαικ…πάντως 6 Περιφερειακοί του σύμβουλοι μέχρι τωρα δεν θα κατέβουνε,ενω κάποιοι αντιπεριφερείαρχες του ειναι δυσαρεστημένοι γιατι δεν τους σηκώνει τα Τηλέφωνα ο Κασαπίδης.

 • Μεγάλη μαγκιά το οτι ο Κάτανας μιλάει με επιχειρήματα σε μια αρχή που μια τριετία την έχει δει καθαρά Δευτέρα και πετάει χαρταετό.
  Όσο για τους 2 που συμφώνησαν , δείχνουν πως όντως η γαλάζια παράταξη τα έχει βρει σκούρα με τις πατάτες του Κασαπίδη

 • Εγω ξερω οτι η καστορια βραζει με τον κασαπιδη γιατι αλλαξε αυτον που ηθελε ο κοσμος δινοντας του 7000 ψηφους οταν η δευτερη πηρε 3000,αυτο θα του στοιχισει παρα πολυ,θα ψαχνει ψηφους και δεν θα βρισκει ουτε τους μισους απο αυτους που πηρε το 19,ακουσε φαντασματα του παρελθοντος και αυτοκτονησε,βεβαια και ο τζηκαλαγιας δεν προκειται να ξαναβγει βουλευτης,μακαρι να ειμαστε ολοι γεροι και θα δειτε οτι θα δικαιωθω σε οτι εγραψα.

 • Αγαπητό Kozan.gr
  Θα σας γράψω το παρακάτω και αν θέλετε κρατήστε το
  Τον χώρο της ΝΔ τον γνωρίζω πολύ καλά και αρκετά εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο.
  Είμαι απ αυτούς που στήριξαν το ‘’φαινόμενο΄΄ Κασαπίδη,γιατί για φαινόμενο πρόκειται,οχι με την ψήφο μου αλλά πολύ ποιο ενεργά και με παρουσία στο ψηφοδέλτιο μέλος της οικογενείας μου.

  Οι εκλογές άρχισαν να μετράνε αντίστροφα για τον ίδιο όσο και αν προσπαθεί να γυρίσει το αρνητικό κλίμα σε βάρος του.
  Μιλώ με πολύ κόσμο λόγο του επαγγέλματος.
  Αυτήν την στιγμή δεν εκδηλώνεται η μεγάλη εκλογική μάζα για πολλούς και διάφορους λόγους εξάρτησης η προσμονής σε κάποια ρουσφέτια
  Η δυσαρέσκεια όμως όσο πλησιάζει η λήξη της θητεία του θα μετατρέπετε σε οργή και αγανάκτηση με μεγάλες εκπλήξεις.
  Αξίζει να σας πω ότι με τους περισσότερους βουλευτές, δημάρχους και διάφορους άλλους φορείς που ανήκουν στον ίδιο χώρο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις για να μην πω ότι οι περισσότεροι απ αυτούς τον …περιμένουν στην γωνία!
  Ακόμα και με τον πρώην περιφερειάρχη κ.Δακή δεν έχει καμία επαφή!!!
  Οι κόρακες και οι αυλοκόλακες έχουν την εξής διαφορά
  Οι πρώτοι σε ‘’τρώνε’’ όταν…τελειώσεις και οι δεύτεροι σε ‘’τρώνε’’ ζωντανό (Εννοώ Πολιτικά)

   • Επειδή πιστεύω ότι είσαι από τους αυλοκόλακες του συγκεκριιμ´ενου πρέπει να σου πω ότι δεν είχα λόγο να περιγράψω με …κάποιες λεπτομέρειες τα έργα και τις ημερες του ανθρ´ωπου αυτού
    Αν ήξερα το τηλ σου θα σου τηλεφωνούσαν για να σε αποδείξω αυτά που φυσιολογικά δεν μπορείς να πιστέψεις!,,,

  • Όταν έχεις υποψήφιο σύμβουλο πρώτου βαθμού στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ τι μπορείς να ψηφιζεις….
   Εκτός αν έπρεπε να ρωτήσω και εγώ τον Πνευματικο μου
   Μάλλον φίλε είσαι απ αυτούς τους οπαδούς του συγκεκριμενου που θέλει τους γύρο του να είναι πιστοί στο δόγμα. ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

  • Μόνο που στον κ. Κάτανα, τον Χάρη , έγιναν ανάποδα τα πράγματα. Πρώτα νίκησε (τον ψήφισαν), μετά τον πολεμησαν (τον μαύρισαν) και στο τέλος τον λοιδώρησαν (τον άφησαν στον τυχοδιωκτισμό του,στους ΑΝΕΛ).

 • κύριε Τζηκαλάγια και κυρία Πρώϊου δεν τον φτάνετε τον Κασαπίδη. Καταντήσατε να σας παρηγορεί ο ολίγιστος ΚΑΤΑΝΑΣ !. Θα εξαφανιστείτε από το πολιτικό προσκήνιο μαζί με το κόμμα σας. Ο Κασαπίδης θα μείνει.

  • Σίγουρα αυλικός είσαι φιλαράκι,όμως έτσι κακό του κάνεις του κασαπιδη, ξυπνήστε τον μπας και σώσει ότι σώζεται γιατί θα κάνει μεγάλο πάταγο η πτώση του, ειδικά μετά τον ανασχηματισμό που έκανε έχασε την μπάλα,τηλ δεν σηκώνει,κανέναν δεν υπολογίζει ε θα την φάει και ύστερα θα καταλάβει τι έγινε αλλά θα είναι αργά.

  • Εσενα κυριε ανωνυμε μαλλον σε βολεψε ο κασαπιδης και δεν βλεπεις τιποτα περα απο την παρτη σου ????ο νομος κοζανης ειναι αγανακτησμενος ,,,πρωτον δεν εκανε τιποτα για την περιοχη εχουμε Ανεργους πολλους δευτερον τα λευτα της περιφεροιας τα εδωσε σε δικους του !!!!τριτον η ΔΕΗ τελος ΑΝΕΡΓΙΑ λεγετε ο κοσμος φευγει !!!τη δεν καταλαβενετε,,,,,

  • Κοιτά να δεις που μας λες πως ο Κασαπίδης θα μας φάει όλους επειδή κατακρίνουμε τα ατελείωτα πολιτικά του λάθη . Αμαν βρε, κόψε λίγο. Ζούμε και χωρίς τον Κασαπίδη ξέρεις . Μπράβο στον βουλευτή και την πολιτευτή που στηρίζουν προς όφελος του τοπου και του κόμματος τους. Θέλει πολιτική μαγκια αυτό. Μπράβο και στον Κάτανα που με επιχειρήματα αναδεικνύει τα τεράστια λάθη του πρώην καλού παιδιού .
   Γιατί εδώ και τρία χρόνια μας τα έκανε μαντάρα . Προφανώς και θα πάει σπίτι του να βάλει κορούλες και κηπακους όπως συμβουλεύει όλους εμάς που βγάζουνε δε βγάζουνε πλέον το μήνα στα μαγαζιά μας.

 • ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΛΛΆ ΤΣΙΚΑΛΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΘΑΜΕΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΒΑΛΕΣ ΦΕΡΜΟΥΆΡ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΠΑΜΕ ΦΤΑΝΗ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΕΔΩ ΖΟΎΜΕ ΦΤΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΦΛΩΡΙΑΝΑ Κ ΠΟΥΛΉΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΦΤΑΝΗ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΗ

 • Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Τα κομματοκυνάρια ταϊσμένα(από τη Ν.Δούλα) με σανό για ιπποφαές μπερδεύουν τις τσουκνίδες με τα γαρύφαλλα. Και κατάντησαν φλυτζανούδες της πολιτικής.

 • Σε γνωστό Καφέ κοντά στην Ζεπ βρέθηκαν πριν μέρες αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Κασαπίδη..μάλλον κάτι σχεδιάζουνε την ανατροπή σου Γιώργο.αλλα που να τους δείς Γιώργο.Βγήκες μαζί τους καμία φορά για ενα φαγητό,η εναν καφέ.η Βγαίνεις Γενικά.Κλεισμένος στο Γραφειο είσαι Περιφερειάρχη αλλα θα ερθει η ανατροπή σου.

 • Έβαλαν τον κ.Τζικαλάγια να κάνει δήλωση στήριξης στον Κασαπίδη!!!!!
  Ούτε η ΧΟΥΝΤΑ δεν τα έκανε αυτά!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.