Στον εορτασμό της 74ης επετείου της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη Ρόδο o Μιχάλης Παπαδόπουλος

14 Μαρτίου 2022
12:36

Στον εορτασμό της 74ης επετείου της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη Ρόδο, την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές και Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κύριλλου, έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης των κομμάτων και των τοπικών αρχών στο Βωμό της Πατρίδας, όπου στεφάνι για την ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος.

Στον φετινό εορτασμό, μάλιστα, συμμετείχαν τρεις εκπρόσωποι της Γαλλικής γερουσίας.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στη Ρόδο, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι μια ημέρα τιμής και δόξας στους προγόνους μας, που αγωνίστηκαν ηρωικά για την ελευθερία και μεγάλωσαν την Ελλάδα!

Η Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό ήταν, είναι και θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα.

Τα ελληνικά σύνορα, που είναι και σύνορα της Ευρώπης, είναι αδιαπραγμάτευτα!”

Ένα σχόλιο

  • Μια ανούσια είδηση ξέρετε που την γράφουμε. Όχι για την ένταξη των Δωδεκανήσων αυτή είναι ιστορική στιγμή αλλά για ποιος εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.