Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”: “Ευτυχώς η ιστορία δεν γράφεται από τα “χρωματισμένα” Δελτία Τύπου

14 Μαρτίου 2022
15:09

Η παραποίηση της αλήθειας και οι εμμονές είναι κύρια και γνωστά χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής. Δεν περιμέναμε βέβαια αυτό να μην ισχύει για το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κοζάνης αλλά πιστεύαμε ότι θα τηρούνται τουλάχιστον τα προσχήματα σχετικά με τα επίσημα Δελτία τύπου του Δήμου Κοζάνης. Άλλωστε αυτά εκφράζουν επίσημα τον Δήμο Κοζάνης και όχι την παράταξή που ανήκουν οι συντάκτες αλλά δυστυχώς διαψευδόμαστε.
Στο επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κοζάνης για την ένταξη της πράξης «Κτηριακές εγκαταστάσεις Δομών Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Πολλαπλές Αναπηρίες στην Ζ.Ε.Π του Δήμου Κοζάνης» αναφέρονται, ως χρονικό ένταξης της πράξης, οι παρακάτω τρεις ημερομηνίες:
– Απόφαση ένταξης της Πράξης στις 21-12-2012
– Ανάκληση της Απόφασης Ένταξης στις 27-01-2017
– Νέα απόφαση ένταξης της Πράξης στις 9-3-2022
Ξεχνάνε να αναφέρουν πολλά, συμπτωματικά όσα ξεχνάνε ανήκουν στις “αποφράδες” χρονιές 2014-2019, εκεί άλλωστε ανήκουν μόνο τα αρνητικά, αλλά να ξεχνάνε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πράξη υποβλήθηκε ξανά στις 2-10-2020 και απορρίφθηκε στις 8-12-2020 με ανταλλαγή μάλιστα έντονων επιστολών μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας αποτελεί παραποίηση της αλήθειας.
Ευτυχώς η ιστορία δεν γράφεται από τα “χρωματισμένα” Δελτία Τύπου.
Επομένως αντί οι κύριοι της τριανδρίας να πανηγυρίζουν σχετικά με την ένταξη έργων τα οποία κατά τη διάρκεια της δικής τους θητείας απορρίφθηκαν, θα έπρεπε να απολογούνται για την καθυστέρηση 2,5 ετών που προκλήθηκε από την ολιγωρία τους!
Σε κατηγορίες κάποιων πρώην που κατά τη διάρκεια της θητείας τους υπήρξαν πρωταγωνιστές ανακριβειών, στασιμότητας, αντιδικιών, απεντάξεων έργων, νέων μονοκαλλιεργειών και προσωπικών επιχειρηματικών επιλογών δεν πρόκειται να απαντήσουμε.
Όλοι κρινόμαστε άλλωστε.
Υ.Γ. Ευχόμαστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την δημοπράτηση και την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου που αποτελεί δικαίωση της πολύχρονης προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».

10 σχόλια

  • Κοίτα πώς έρχονται τα πράγματα, εσείς που προχθές αποκρυπτατε πράγματα για την egnatia αviation και τα παρουσιαζατε οπως σας βόλευε, σήμερα κατηγορειτε τον δήμο και ζητάτε και τον λογο. Μήπως να το βλέπατε λιγάκι;

  • Θλιβερή η εμμονή σας να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι εσείς όλα τα κάνατε καλά και οι τωρινοί λάθος
    Απλούστατα αμφότεροι εισθε υπαίτιοι για το κατάντημα της πόλης,εσείς γιατί έχετε μια πενταετία διοίκησης που τίποτα δεν κάνατε και οι νυν διότι και αυτοί τίποτα δεν κανουν
    Βοηθήστε αμφότεροι την πόλη γιατί και τους δύο η ιστορία θα γραψει
    Παταγωδης αποτυχία αμφοτέρων

  • Κάντε φόκους: μιλάνε για τα χρήματα των φορολογουμένων που εγώ και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας, φαντάζομαι, θέλουμε μία τέτοια δομή για τα ΑΜΕΑ και δεν αναφέρουν ότι χρειάστηκαν 11-12 χρόνια για να βρεθει η χρηματοδότηση και να ρυθμιστούν τα σχετικά. Οι άνθρωποι αυτοί σκέπτονται με πρωτόγονο τρόπο και η μεν και οι δε. Είναι σίγουρα ανίκανοι και δεν αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας.. Σου προκαλούν νευρικότητα μόνο με τον τρόπο σκέψης τους..

  • 10 χρόνια το τυρανάτε και οι δύο παραταξάρες και θα κατασκευαστεί το 2030. Τι μαλώνετε, είστε όλοι για το νιάημερο.

  • Σας βαρεθηκαμε και τις δύο παρατάξεις,ημαρτον!!!! Κάντε μαζί πράγματα για το καλό της πόλης και σταματήστε αυτή την φαγωμαρα πια.

  • Ντροπή σε όλους που εμπλέκονται για την καθυστέρηση του έργου ( μιλαω για όλες τις πολιτικές παραταξεις που είχαν σχέση με τον Δήμο Κοζάνης)
    Είμαστε στο συλλογο εδώ κ 25 χρόνια
    Αυτό το έργο ήταν όνειρο ζωής ….που απ ότι βλέπω…. θα γερασουμε κ δεν θα το δουμε αλλά κ ουτε τα παιδια μας θα ευεργετηθουν ποτε από αυτό
    Αντί να μας έχετε στην πρωτη γραμμή για να βοηθηθούν τα παιδια μας μας βάζετε κ εμπόδια ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    Κ τωρα βγαίνετε όλοι κ θέλετε να διεκδικήσετε μερίδιο ποιος το ενέκρινε κ οχι
    Ντροπή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι