ΕΟΣ Κοζάνης: meet-refresh-climb – Αναρριχητικό πεδίο Ξανθόπυργος στην Καλαμιά Κοζάνης, την Κυριακή 10 Απριλίου

15 Μαρτίου 2022
12:11
Κανένα σχόλιο
Το event γίνεται σε συνδυασμό με την ανακοίνωση σχολής αναρρίχησης βράχου αρχαρίων του ΕΟΣ Κοζάνης και σε συνεργασία με τον σύλλογο, και έχει 3 διαφορετικούς “σκοπούς”.
1. Την γνωριμία (meet) με το άθλημα της αναρρίχησης για όσους πιθανόν να ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την επερχόμενη σχολή αρχαρίων του ΕΟΣ Κοζάνης, είτε κάποια άλλη μελλοντική σχολή.
2. Το φρεσκάρισμα (refresh) και την “επανεκκίνηση” στο σκαρφάλωμα, για όσους είχανε αποχή από το σκαρφάλωμα λόγω του δύσκολου χειμώνα και όχι μόνο, είτε για όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενες σχολές και θέλουν να φρεσκάρουν διαδικασίες ασφάλισης-κινησιολογίας κλπ, και γενικότερα ότι αφορά το σκαρφάλωμα σε βράχο.
3. Το σκαρφάλωμα (climb) για όσους απλά θέλουν να έρθουν να σκαρφαλώσουν με την ψυχή τους και να περάσουν καλά κάνοντας αυτό που αγαπάνε.
Το event έχει 100% φιλικό και παρεΐστικο χαρακτήρα. Δεν προϋποθέτει κάποια δήλωση συμμετοχής ή κάτι άλλο. Σκοπός είναι να μαζευτούμε κόσμος στα βράχια, να γνωρίσουμε κάτι εναλλακτικό, να σκαρφαλώσουμε και να δώσουμε ζωή στα αναρριχητικά πεδία της Κοζάνης, και γιατί όχι να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί και να ανοίξουμε και νέα πεδία!!!!
Τηλ επικοινωνίας για κάθε πληροφορία
Κώστας Μπηλιώνης 694 606 32 79
Δημήτρης Ματιάκης 699 900 05 30
Σας περιμένουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.