Συνεργασία του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

15 Μαρτίου 2022
12:19

Συνάντηση συνεργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης

Στη διάρκειά της ο Βουλευτής της περιοχής ενημέρωσε τον κύριο υπουργό για διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, ενώ του υπενθύμισε την ανάγκη υποστήριξης του τόπου με θετικές τομεακές δράσεις στο πλαίσιο της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης και τη διαθεσιμότητα που έχει η ΠΕ Κοζάνης σε υποδομές και εγκαταστάσεις.

Εξάλλου, ως Γραμματέας της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ενημερώθηκε για τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου, όπως είναι αυτή για την εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας με την Οδηγία (Ε.Ε.) 2019/69 της επιτροπής για τα όπλα συναγερμού και σηματοδοσίας, σύμφωνα με την οδηγία 2021/555 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 24ης Μαρτίου 2021, για τον έλεγχο της απόκτησης και της κατοχής όπλων (L 115).

22 σχόλια

  • ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΙΚΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ.

  • Παρατηρώ ότι ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ο μόνος που πιέζει όλα τα υπουργεία για να πάρουν μέτρα για το νομό λόγω της ρήτρας δίκαιης μετάβασης.

  • Κύριε Κωνσταντινιδη βλέπουμε ότι συνεχώς είστε παντού. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε για τα θέματα του νομού μας. Είστε η πιο αξιοπρεπή κοινοβουλευτικη εκπροσώπηση μας.

  • Μαχιμος ακούραστος προσπαθώντας να αξιοποιήσει τα πάντα προς όφελος του νομού μας! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά

    • 01/04/2022 περιμένω πληρωμή στάθη από γραφείο το σου, ελπίζω να είναι ικανοποιητική…..συνεχίζω…τέτοιος οραματιστής και δυναμικός βουλευτής δεν έχει ξανατύχει για την Κοζάνη, νύχτα μέρα σκέφτεται τους πολίτες του νομού. Στάθη είσαι για πρωθυπουργός όχι απλός βουλευτής..

  • Σας παρακολουθω σε αυτές τις δυσκολες συνθήκες προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο για την περιοχή μας

  • Κάτι ξέρει ο Στάθης και βγαίνει φωτογραφίες.
    Θα τίς έχει στο αρχείο του για να διηγείται ότι κάποτε ήτανε βουλευτής αφού το ξέρει καλά ότι στίς επόμενες εκλογές θα βλέπει από πολύ μακριά το κοινοβούλιο.

  • Συγχαρητήρια Στάθη.
    Μακράν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Βουλευτής με τις πιο καίριες και στοχευμένες πρωτοβουλίες.

  • Εγώ είμαι άλλος…παλαμάκιας επαγγελματίας χειροκροτητής όχι σαν αυτόν που ανεβάζει τάχα μου δέκα σχόλια συνάδελφος κι εγώ…Μπραβόοοοοοο!!!!!

  • Ναι αμε…συνεργασία στο ποιος θα βγάλει καλύτερη σέλφι! αχαχαχαα!

  • Χαχαχαχα… Δεν υπάρχετε εκεί στο γραφείο Στάθη. Δεν έχετε την στοιχειώδη αντίληψη ότι του κάνετε περισσότερη ζημιά με το λιβανισμα που του κάνετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.