30.000 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για τη στήριξη της κτηνοτροφίας στο Δήμο Βοΐου

15 Μαρτίου 2022
14:21

 

 

Στην στήριξη της κτηνοτροφίας στο Δήμο Βοΐου και στην βελτίωση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων στοχεύει η πρόταση έργου προς ένταξη στο ΕΑΠ 2012-2016, την οποία εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 15ης Μαρτίου 2022.

Η πρόταση προϋπολογισμού 30.000 ευρώ περιλαμβάνει προμήθεια υλικών προκειμένου να υδροδοτηθούν επτά κτηνοτροφικές μονάδες στους οικισμούς Εράτυρας, Νεάπολης, Αυγερινού και Δάφνης του Δήμου Βοΐου. Οι μονάδες βρίσκονται σε δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές και αυτό καθιστά δύσκολη την καθημερινή μεταφορά του νερού με τα μεταφορικά μέσα που διαθέτουν οι ίδιοι για το πότισμα των παραγωγικών ζώων που έχουν στην κατοχή τους. Όλες οι απαιτούμενες εργασίες εγκατάστασης και σύνδεσης των υλικών προκειμένου να ολοκληρωθεί η υδροδότηση των επτά ανωτέρω κτηνοτροφικών μονάδων στους οικισμούς Εράτυρας, Νεάπολης, Αυγερινού και Δάφνης, θα εκτελεστούν από το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βοΐου.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι