Διαγωνισμός Υποτροφίας για μαθητές/τριες ΣΤ΄ Δημοτικού της Δυτικής Μακεδονίας από το Κολλέγιο Ανατόλια – Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση Σάββατο 19 Μαρτίου

15 Μαρτίου 2022
14:58
Κανένα σχόλιο

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στις 11:30 π.μ., ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας Zoom για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για την απονομή τριών (3) πλήρων υποτροφιών σε μαθητές/τριες της ΣΤ ΄Δημοτικού από τους νομούς των περιφερειών Κεντρικής, Ανατολικής & Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να φοιτήσουν στο Κολλέγιο Ανατόλια (Γυμνάσιο και Λύκειο) από το σχολικό έτος 2022. Οι πλήρεις υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή στο οικοτροφείο του σχολείου στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά αποκλειστικά στις διαθέσιμες υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια για την περιφέρεια. Οι γονείς και οι μαθητές θα μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς από τις Διευθύντριες του Γυμνασίου και του Οικοτροφείου και την Υπεύθυνη του Προγράμματος Υποτροφιών, για το πρόγραμμα σπουδών, τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια, το Πρόγραμμα Υποτροφιών, καθώς και να ξεναγηθούν “ψηφιακά” στις εγκαταστάσεις του σχολείου στη Θεσσαλονίκη.

Για την επιλογή των μαθητών/τρών θα διεξαχθούν εξετάσεις τον Ιούνιο του 2022. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές/τριες που το οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 20.000 ευρώ.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/Anatolia_Webinar_19-3-22

Η συγκεκριμένη υποτροφία εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Η απονομή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών έλαβε τη σημερινή του μορφή τη δεκαετία του ΄60, και μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί σχεδόν 2.000 υποτροφίες σε παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες: Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια

τηλ. 2310 398 203, 2310 398 317

Ώρες 8:15-15:00
email: [email protected]

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.