kozan.gr: To υβριστικό μήνυμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Κρόκου Κοζάνης, που προκάλεσε την οργή των κατοίκων (Φωτογραφία)

17 Μαρτίου 2022
06:16

“Μόνο ντροπή και απέχθεια αισθάνθηκε όποιος πέρασε από το προαύλιο της εκκλησίας και αντίκρισε αυτά τα απρεπή και άνευ σεβασμού στο χώρο ¨σχόλια”. Γραμμένα από άτομο χωρίς παιδεία και αρχές. Δυστυχώς για τον “μάγκα” που νομίζει ότι έκανε την εξυπνάδα του και την μαγκιά του στην εκκλησία υπάρχουν κάμερες και οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ποιος είναι. Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτήν την ανάρτηση αλλά πρέπει όλοι να έχουμε εικόνα του τι συμβαίνει στο χωριό”, αναφέρει η διαχειρίστρια της ομάδας στο facebook, “Τα νέα του Κρόκου”,  Ρ. Παπαγεωργίου.

27 σχόλια

  • Δεν δικαιολογώ βέβαια κανενός είδους βανδαλισμό. Από την άλλη όμως και η εκκλησία πρέπει να σταματήσει τα οπισθοδρομικά και διχαστικά κηρύγματα.

    • Ποια είναι τα οπισθοδρομικα και διχαστικο κηρύγματα; εκτός βεβαίως αν είσαι άπιστος και πιστεύεις στον αναρχισμο

    • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ .ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.

      • Αυτά τα πράγματα τα παιδιά τα μαθαίνουν στο σπίτι, καλή ώρα ο κύριος που κάνει το σχόλιο είναι χαλαρός, δίνει ευθύνη και στην εκκλησία, οπότε το παιδί δεν θα καταλάβαινε τι κάνει, δεν θα το θεωρούσε κάτι σημαντικό.
        ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΊΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΈΒΕΣΑΙ.

    • Σαν να λες, “δεν δικαιολογω καμμια οικογενειακη βια. Απο την αλλη ομως πρεπει και οι γυναίκες να σταματήσουν να αντιμιλούν στους αντρες τους”.

    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.

  • Κανονικα τα νόμιμα να γίνουν. Καμία υποχώρηση διότι θα γίνει ξανά. Δεν θες κύριε την εκκλησία? Καλά κάνεις αλλά δεν έχεις το δικαίωμα αυτό της …….. Όσο για το διχασμό που αναφέρει ο παραπάνω ποιο διχασμό βρε και ποια οπισθοδρομικα κηρύγματα. Και αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέει η εκκλησία μην τα πράττεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κάνεις τέτοια πράξη.

  • Ευκαιρία για τους εθελοντές χριστιανούς να βάψουν και να φρεσκαρουν τον οίκο του Θεού που θέλει και ένα σοβα τώρα που το βλέπω.

  • Ποια είναι αυτά τα διχαστικά κηρύγματα; Λόγια του αέρα από κομπλεξικούς ανθρώπους, που νομίζουν ότι αρνούμενοι το Θεό αποκτούν οντότητα και επάρκεια. Μεγαλύτερη ένδειξη κόμπλεξ δεν υπάρχει από την άρνηση του Θεού. Όσον αφορά την εκκλησία, μόνο ανέχεται και δεν προσβάλει.

  • Ένας παπάς παίρνει περίπου 1,000 ευρώ για να κάνει μια λειτουργία 3 ώρες κάθε κυριακή άντε και κανένα εσπερινό, τα υπόλοιπα είναι έξτρα. Και εσύ παλεύεις για 700 ευρώ όλη μέρα πότε θα τελεΙΏσει αυτό ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    • Κ επειδή ένας παπάς παίρνει 1000 ευρώ έχουν το δικαίωμα δλδ να πηγαίνουν κάποιοι κ να γράφουν υβριστικά σχόλια για την εκκλησία? Δλδ εγώ που παίρνω 500 ευρώ αν εσύ παίρνεις 1,500 να έρθω να βανδαλισω το σπίτι σού? Η εκκλησία ανήκει στον Θεό όχι στους παπάδες κ εκεί πάμε να προσευχηθούμε το αν δν άρεσει σε κάποιους πρόβλημα τους .

  • Μεγάλη Ευλογία που έχετε παπά στην ενορία σας .Εάν δεν το θέλετε μπορείτε να τον δώσετε σε ένα χωριό που δεν έχει να δείτε μετά που θα χτυπάει η καμπάνα σας μόνο στις κηδείες και μνημόσυνα.και να κάνετε Πάσχα στις 6 το απόγευμα. Να δούμε τι θα γράφετε μετα

  • Ειλικρινά, είστε για γέλια.
    Γράφει κάτι κατά των παπάδων κάποιος, και όλοι οι “ευσεβείς” χριστιανοί (τρομάρα τους, ανάθεμα κι αν ξέρουν τι είναι χριστιανισμός) έπεσαν σαν τα κοράκια να φαγωθούν αναμεταξύ τους.
    Ευγε σε όλους σας. Καλή σαρακοστή.
    Εγω πάω να φτιάξω ποπ κορν, έχει ζουμί η υπόθεση.

    • Για την εκκλησία γράφει όχι για τους παπάδες, ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Η εκκλησία δεν σημαίνει παπάδες. Την πίστη του άλλου δεν πρέπει να την προσβάλει κάνεις. Έχω να πάω στην εκκλησία από τότε που παντρεύτηκα αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσβάλλω έναν χώρο λατρείας οποίος και αν είναι αυτός από οποιαδήποτε θρησκεία. Φάε τώρα το ποπ κορν τώρα γιατί μόνο για αυτό είσαι.

      • Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σας,το να μην θέλουν κάποιοι τους παπάδες,το να μην πιστεύουν στον Θεό είναι δικαίωμα τους,η εκκλησία ανήκει στον Θεό κ εκεί πάμε για να προσευχηθούμε όσοι θέλουμε δν πάμε για τους παπάδες οπότε δν έχει κανείς το δικαίωμα να βρίζει κ να βανδαλιζει την εκκλησία μας.

  • Ο χριστιανισμός ξεκινά και τελειώνει στον παπά της κάθε ενορίας και στους πιστούς που συμμετέχουν στην θεία λειτουργία. Όσο υπάρχει αυτοκρατορικός θρόνος στον χώρο του ναού, οι δεσποτάδες είναι διορισμένη ιεραρχία “άτυπης αυτοκρατορίας” που εκμεταλλεύεται αθώους πιστούς του χριστού. Η εξουσίες των δυτικών ορθοδόξων στρατεύτηκαν με της ύαινες της δύσης απέναντι σε έναν ορθόδοξο λαό, το ίδιο έκαναν και με άλλες γειτονικές χώρες.

    • Συμφωνείς με το βανδαλισμό;
      Συμφωνείς με το να βρίζεις θρησκείες;
      Συμφωνείς ότι όταν διαφωνούμε θα μου επιτεθείς με οποιοδήποτε τρόπο;
      Συμφωνείς εν τέλει με αυτό που έκανε;
      Με τι ακριβώς συμφωνείς;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι