kozan.gr: Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη συζήτησε με μαθητές και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης για την Κλιματική Αλλαγή, τη Μεταλιγνιτική Εποχή, τις ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την ανακύκλωση (Bίντεο)

17 Μαρτίου 2022
08:41
Οι μαθητές και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και Erasmus+ με τίτλο: ‘’Climate Change in classroom and beyond‘’, συζήτησαν με την ευρωβουλευτή κ. Μαρία Σπυράκη για την Κλιματική Αλλαγή, την Μεταλιγνιτική Εποχή, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Ανακύκλωση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00. Παρακολουθήστε:

4 σχόλια

  • Και τι είπε στα παιδιά για το μέλλον της Π Ε Κοζάνης ότι μερίμνησε η Κυβέρνηση να μείνουν άνεργοι οι γονείς φτωχοποιημένα όλα τα νοικοκυριά
    Τα αποτελέσματα της απογραφής εάν θα πάρει θα καταλάβει εάν μπορεί τι γίνεται στην απομακρυσμένη και εγκαταλλελημένη Δυτική Μακεδονία
    Εθνικό χρέος η πολιτική αποκέντρωσης και στήριξης της περιοχής
    Επίσης το εκλογικό σώμα πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση της Καταστροφής της Δυτικής Μακεδονίας

    • Μην συνεχίζεις άλλο !!! Έχω πλαντάξει στο κλάμα με την δυστυχία που μας βρήκε και θα μας βρει ακόμα περισσότερο στο μέλλον . Άντε πήγαινε τώρα να πιεις μερικά ουίσκι ώστε να πνίξεις τον πόνο σου ,γιατί ο μισθός σου στην ΔΕΗ το επιτρέπει .

  • Τα παιδιά δεν έχουν αποκτήσει ακόμα γνώσεις θετικών επιστημών, ώστε ν’ αξιολογήσουν την παραπληροφόρηση που τους κάνει η κάθε Σπυράκη. Είτε να αφήσετε τα παιδιά ήσυχα είτε να καλείτε στα σχολεία και ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις απ’ το Green New Deal της ΕΕ, που σημαίνει ατελείωτη ροή χρημάτων απ’ τους πολλούς προς τους λίγους.

  • ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΕ ΟΣΟ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ.ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι