Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαίδας «Μποδοσάκειο» ολοκλήρωσε ένα ακόμη καινοτόμο έργο, την προμήθεια και εγκατάσταση κέντρου παραγωγής οξυγόνου συνολικής αξίας 200.000 ευρώ

17 Μαρτίου 2022
15:20

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαίδας «Μποδοσάκειο» ολοκλήρωσε ένα ακόμη καινοτόμο έργο, την προμήθεια και εγκατάσταση κέντρου παραγωγής οξυγόνου συνολικής αξίας 200.000,00 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

Η μονάδα αποτελούμενη από δύο (2) γεννήτριες οξυγόνου συνολικής παροχής 40Νm3/ώρα θωρακίζει και συμπληρώνει την αδιάλειπτη παροχή οξυγόνου των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου από τρεις (3) ανεξάρτητες πηγές.

Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται αυτονομία σε παροχή οξυγόνου για την πλήρη κάλυψη των καθημερινών αναγκών καθώς και εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

12 σχόλια

  • Ακούω Σύριζα και βγαζω σπυριά αλλά ο μόνος που ασχολήθηκε με την Υγεία και τα σχεδίασε όλα αυτά και τα έτρεξε είναι ο ΠΟΛΑΚΗΣ. Μπορεί να έχει χίλια κακά αλλά ο τύπος ήξερε απο Δημόσια υγεία και περίθαλψη, έβλεπε το φαγοπότι με την τιμή του οξυγόνου και έστησε παντού μονάδες παραγωγής.

    Μακάρι να ασχοληθούν και άλλοι με την δημόαια ΥΓΕΙΑ όπως αυτός. Αχετα απο κόμματα, γιατι ο ΞΑνθος μια ζωη πετούσε χαρταετό.

  • Οι σωστές ενέργειες να επιβραβεύονται.. Το Νοσοκομείο εξοικονομεί πολλά χρήματα από την συγκεκριμένη ενέργεια. Συγχαρητήρια.. Η προηγούμενη διοίκηση μας έφαγε τα αυτιά για 3 χρόνια ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο αλλά όπως και σε πολλά άλλα δεν τα κατάφερε…

  • Να μην ξεχνάμε κύριε Κασαπίδη ότι χρηματοδότησες μελέτη κατευθυνόμενη που να δείχνει ότι πρέπει να κλείσει το Μποδοσάκειο και να κάνεις νέο Νοσοκομείο στην Κοζάνη για να μεταφερθούν εκεί οι θέσεις εργασίας του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
    Επίσης πριν μερικές εγκρίθηκε ποσό 80 εκατομμυρίων € μόνο για την πόλη της Κοζάνης στο βωμό της απολιγνιτοποίησης η οποία ελάχιστα έθιξε την Κοζάνη, όμως πάρα πολύ την Πτολεμαΐδα. Το ποσό αυτό έπρεπε να έρθει στην Πτολεμαΐδα αλλά το διέθεσες στην Κοζάνη.
    Αναμένουμε μεγαλύτερο ποσό στην Πτολεμαΐδα.

  • Ωραία τα μηχανήματα αλλά το ανθρώπινο δυναμικό κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς οι ιατροί φεύγουν. Ο απολογισμός πρέπει να γίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό. Θα μπορούσε η Περιφέρεια να δώσει κίνητρα για προσέλκυση ιατρών στην περιοχή. Η πολιτεία αδιαφορεί για την παροχή υγείας στην περιοχή μας.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ? ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΩΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  • Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν έχει 3 πηγές τροφοδοσίας με οξυγόνο το συγκεκριμένο Νοσοκομείο. Δηλαδή υγρό οξυγόνο, γεννήτρια οξυγόνου και φιάλες οξυγόνου. Γνωρίζει κανείς ευχαριστώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι