Γ. Αδαμίδης: “O εμπαιγμός συνεχίζεται – Λύκοι με προβιά προβάτου”

17 Μαρτίου 2022
15:41
Με στοχευμένα μέτρα επιδότησης των … καρτέλ της ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζει η κυβέρνηση να εξαπατά τον ελληνικό λαό. Προστατεύοντας με κάθε τρόπο το ολιγοπώλιο ηλεκτρικής ενέργειας που οι ίδιοι δημιούργησαν ακολουθούν σταθερά την γραμμή που χάραξαν από την αρχή. Κρατούν την επιδότηση συνδεδεμένη με την πορεία της τιμής χονδρικής.
Τι σημαίνει αυτό;
Επιδοτούν στην κυριολεξία τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού παραγωγούς που μονοπωλούν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Τους αφήνουν ανεξέλεγκτους να ανεβάζουν όποτε θέλουν την τιμή της χονδρικής και να καθορίζουν ουσιαστικά οι ίδιοι την αξία του ρεύματος. Βγάζουν χρήματα από τα Ταμεία του Δημοσίου, χρήματα όλων των φορολογούμενων που υποτίθεται τα δίνουν στη στήριξη των καταναλωτών. Στην ουσία επιχορηγούν έμμεσα τις επιχειρήσεις στις οποίες παρέδωσαν την ενεργειακή αυτονομία της χώρας.
Λύκοι με προβιά προβάτου …
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΕ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ.
ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

27 σχόλια

  • Δεν πας για καμιά πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, να βγει ο Πουτιν από την Ουκρανία που την έκανε νεκροταφείο!!!

    • Ναι πες μας τώρα ότι στεναχωρέθηκες και για την Ουκρανία Βολταίρε. Εσένα το μόνο που σε νοιάζει είναι να μην χάσει ο αρχηγός σου το σπίτι του Βολταίρου και συ τη μασαμπούκα.

      • Σίγουρα εσύ συριζοζαιος σίγουρα εσύ φιλοξενεισε στο Σούνιο στην βίλα του Κοντου, είδες το βίντεο που δίνει λεφτά στους μουσικούς δρόμου το κουταβάκι!!!

        • Ρε φίλε τι μέρος του λόγου είσαι εσύ; Εδώ γράφουμε και διαβάζουμε ελληνικά. Δεν είναι χώρος για τρολάκια από την Μπουρκίνα Φάσο.

    • ΤΑ ΜΥΑΛΑ,ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ…
      ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ…ΦΑΝΦΑΡΑΣ: Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω

        • πως να απαντήσουν δεν τους κόβει πολύ είναι εμφανές απο τα σχόλια τους, άλλος λέει για τους μουσικούς του δρόμου, άλλος με μυθεύματα του τύπου ….αν ήταν…
          και μέτα κλαίνε όλοι ομαδικά όταν ανοίγουν τον λογαριασμό ρεύματος και χτυπιούνται στα πατώματα όταν βάζουν βενζίνη για 10 ευρώ….

  • Για τους δύο που βόλεψαν τον εαυτούλη τους για μετά την λήξει της θητείας τους ως ειδική σύμβουλοι με τσάμπα μισθό χωρίς να πηγαίνουν στην εργασία συν 1100€……έχετε να πείτε τίποτα…..

  • Αν ηταν ο τσιπροκιο τωρα πρωθυπουργος θα εριχνε μια αγρια ματια στον κορονοιο και αυτος θα εξαφανιζοταν,μετα θα εριχνε μια αγρια ματια στον πουτιν και αυτος θα σκιαζοταν και δεν θα εμπαινε στην ουκρανια!!! Οσο για εμας τους πολιτες θα ζουσαμε ζωαρα,θα ειχαμε κατωτατο μισθο 1500 ευρω,δεν θα ειχαμε φορους και ολοι οι μισθοι θα ειχαν αυξηθει κατα 200%! Αλλωστε τον ειδαμε πως κυβερνησε για 4 μιση χρονια και τωρα τον αναπολουμε!!! Σοβαρα τωρα ευτυχως αδαμιδη δεν μας κυβερνουν οι νεοι φιλοι σου που σε κανονικες συνθηκες τα διελυσαν ολα,οχι τωρα με πανδημια και πολεμους και ευτυχως δεν προκειται να ξανακυβερνησουν ποτεεεεεεε!!!!

    • Ρεύμα πληρώνεις; Βενζίνη πληρώνεις; Νοίκι πληρώνεις; Και να πληρώνεις μάλλον δε σε νοιάζει. Ανήκεις στο 5%. Άσε το υπόλοιπο 95% που έχει καεί από τις αυξήσεις να ψηφίσει και να βγάλει κυβέρνηση. Ο Αδαμίδης τουλάχιστον αντιστέκεται σ’ αυτούς που πάνε να βγάλουν τρελούς το 95% των Ελλήνων.

        • Φρόντιζε τους συναδέλφους του και τους είχε μανάρια γιατί γι’ αυτό τον ψήφιζαν. Τώρα που πάνε να ξεσκίσουν τη ΔΕΗ, την περιοχή μας και όλη μαζί την Ελλάδα πολεμάει. Αλήθεια εσύ ξέρεις τι σημαίνει δίνω αγώνα;

          • ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ .

          • Νίκος 08:42 ξέρεις πόσο πληρώναμε την κιλοβατώρα πριν το Χρηματιστήριο Ενέργειας του Χατζηδάκη; Την πληρώναμε 0,11 ευρώ. Ξέρεις πόσο την πληρώνουμε σήμερα; Από 0,28 έως 0,42 ευρώ με τη ρήτρα αναπροσαρμογής και 0,18 ευρώ την πληρώνουν όσοι προνόησαν και έκαναν σταθερό τιμολόγιο. Για πια χάλια της ΔΕΗ του παρελθόντος μιλάς; Εκτός και αν είσαι μέτοχος εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αφού μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ο Μωυσής.

    • Εσύ πρέπει να πάσχεις σοβαρά, έχεις παραπόνο για όλα όσα δεν πρόλαβε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανρωτιέσαι που σε κατάντησαν το 2010 αυτοί που σε δούλευαν μια ζωή…..έκαναν μεταρυθμίσεις επάνω σου και σου έκοψαν μισθούς συντάξεις σε φτωχοποίησαν έχασες την δουλειά σου τα εργατικά σου δικαιώματα….και εσύ κουτέ ψηφοφόρε ακόμα λες γιατί δεν έκανε σε 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε 40 χρόνια….
      εσύ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και σαν και εσένα ψηφοφόροι είναι απλά ντουγάνια

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ..Α ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑς ΕΙΝΑΙ..ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ..

    • Τι θα γίνει τώρα ρε παιδιά; Μπήκαν και τα νοικιασμένα τρολ του εξωτερικού και γράφουν με αυτόματη μετάφραση; Εδώ δεν είναι κοινωνικό δίκτυο. Άει σιαπέρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι