kozan.gr: Την αγωνία και τον προβληματισμό του εκφράζει ιδιοκτήτης φούρνου στην Πτολεμαίδα

17 Μαρτίου 2022
16:48

Την αγωνία και τον προβληματισμό εκφράζει, μέσω facebook, ο Σ. Γιαννάκος, ιδιοκτήτης φούρνου στην Πτολεμαίδα. Όπως σημειώνει: “Αγαπητοί μου φίλοι και πελάτες σας γράφω τις ανησυχίες μου για την δουλειά μου, σήμερα κατά κάποιο τρόπο είδα το πρώτο μήνυμα του πολέμου στη δουλειά μου, καθώς παράγγειλα το αλεύρι του μήνα και μου ήρθαν από 500 μόνο 45 σακιά ,πλαφόν μου είπαν στην ποσότητα για να πάρουν όλοι το ίδιο και στα ηλιέλαια, άσε που οι τιμές ήταν εξωφρενικές νόμιζα πως παράγγειλα αλεύρι τσουρεκιου και λάδι έξτρα παρθένο, τι να πω μία το ρεύμα μία τα καύσιμα τώρα στις πρώτες ύλες, θέλω να πιστεύω πως θα τελειώσει όλο αυτό γρήγορα γιατί δεν ξέρω αν θα την παλέψουμε άλλο”.

12 σχόλια

  • Και που είμαστε ακόμα όσο ο κόσμος κοιμάται αυτά τα φαινόμενα θα διογκώνονται!!! Λητή ζωή και προσευχή…!!!

  • Δεν στηρίξατε τους τοπικούς μύλους της περιοχής σας με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν μερικοί και άλλοι να κλείσουν…πάρτε τώρα το πλαφόν στις ποσότητες αλλά και τις αυξημένες τιμές από τους μεγάλους μύλους αυτούς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια …

  • Επιστροφή στη ζωη, σχέσεις αγάπης και αλληλεγγύης με το συνάνθρωπο, περικοπές στις σπατάλες, ανασύνταξη , αναζήτηση παραδοσιακων αξιών,αλλαγη νοοτροπίας καί μη φοβάστε , θάρρος, ψυχραιμία και υπομονή σε ότι έρχεται…. εμείς το προκαλέσαμε….

  • Αληθεύει ότι κάποιοι έμποροι δεν διαθέτουν το ηλιαίλεο παρα το κρατούν στις αποθήκες για να πάει 2ο ευρώ το κιλό;
    Κάνει κανείς έλεγχο στην διακίνηση των προιόντων στην αγορά;
    Επικέπτονται τους προμηθευτές που έχουν στις αποθήκες προιόντα τα οποια θα πουλήσουν για χρυσό;

  • Η κυβέρνηση ρωτάει: Αφού δεν έχουμε ψωμί, γιατί δεν τρώμε παντεσπάνι;
    Την τελευταία φορά, που κάποια Μαρία Αντουανέτα έκανε την ίδια ερώτηση, είδε το κεφάλι της να κυλάει στο δρόμο. Γαλλική Επανάσταση και γκιλοτίνα έδωσαν τη λύση στην ένδεια των Γάλλων το 18ο αιώνα.

  • Απο το λεφτα υπσρχουν φτασαμε στο σταρια δεν υπαρχουν
    Ποσο ευθυνη εχουν αυτοι πιυ μας παραπλανησαν τοσα χρονια και τι τιμωρια τους αξιζει
    Τουλαχιστον να μαθουμε να ξεχωριζουμε την αληθεια απο το ψεμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι