Οι καταρράκτες της Λάβας – Κατά μήκος του ρέματος υπάρχουν αρκετά σκουπίδια (Γράφει ο Σάββας Φουντούλης)

17 Μαρτίου 2022
16:58
Κανένα σχόλιο
Οι καταρράκτες της Λάβας. Προχθές επισκεφθήκαμε για άλλη μία φορά αυτό το πανέμορφο μέρος. Τα χιόνια λιώνουν και δημιουργούν ένα ρέμα με πεντακάθαρα νερά, τα οποία καταλήγουν στην λίμνη μας. Αυτή την τοποθεσία σήμερα την επισκέπτεται αρκετός κόσμος και παλαιότερα ερχόταν παρέες Σερβιωτών, όπου γιόρταζαν την Πρωτομαγιά.
Δυστυχώς από τότε έχουν αλλάξει πολλά εδώ. Κατά μήκος του ρέματος υπάρχουν αρκετά σκουπίδια, που κατά καιρούς ρίχνουν κάποιοι απολίτιστοι, θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος τόπος είναι δική τους περιουσία, χωρίς να υπολογίζουν τι συνέπειες θα έχουν στο περιβάλλον αυτές οι πράξεις τους.
Υπάρχουν κάθε είδους σκουπίδια, που πιθανόν πολλά από αυτά να είναι και τοξικά!
Έχω φωτογραφίες στην διάθεσή μου, αλλά δεν τις αναρτώ, για να μην χαλάσω την ομορφιά των υπολοίπων.
Φίλες και φίλοι, αν υποπίπτει κάτι στην αντίληψή σας, δεν είναι κακό να κάνετε μία παρατήρηση σε αυτούς τους απερίσκεπτους…
Τέτοιο πολιτισμό δεν τον χρειαζόμαστε, ας τον κρατήσουν στα σπίτια τους!
Μόνο με την αντίδρασή μας, θα αλλάξουμε αυτές τις αρρωστημένες νοοτροπίες κάποιων…
Χρέος μας είναι να παραδώσουμε καθαρό το περιβάλλον που ζούμε στις επόμενες γενεές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι