kozan.gr: Συγκροτήθηκε ομάδας εργασίας για θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Ποιοι την αποτελούν

18 Μαρτίου 2022
16:53

Συγκροτήθηκε ομάδας εργασίας για θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Την αποτελούν οι:

1. Μαργαρίτη Γεώργιο, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Π.Δ.Μ.
2. Κουλούρη Ευστάθιο, Καρδιολόγο, ιατρό του Γ.Ν. Φλώρινας
3. Σαρβάνη Ηλία, Ορθοπεδικό, ιατρό του Γ.Ν.«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Πτολεμαΐδας
4. Αλεξανδρίδου Ελένη, Γενική ιατρό του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου
5. Πινίδη Πέτρο, Γυναικολόγο, ιατρό του Γ.Ν. Γρεβενών
6. Νικόλαο Ζερβό, τακτικό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών, ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών
7. Παπαδόπουλο Λάζαρο, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς
8. Πελετίδου Σωτηρία, τακτικό μέλος Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης
9. Μουμουλίδη Ιωάννη, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας, ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας
10. Βασιλική Κάτη, τακτικό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών, ως εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών

11. Πλιάχα Ολυμπία, Αντιπρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ως εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης
12. Ξανθόπουλο Γεώργιο, Πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας, ως εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας
13. Κουρέλλα Σωκράτη , Πρόεδρο Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών, ως εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών
14. Τυφοξύλου Ελένη, Πρόεδρο Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, ως εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης
15. Ιωάννη Λιάση, τακτικό μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φλώρινας, ως εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φλώρινας

Αντικείμενο της Ομάδας Εργασίας για θέματα υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα είναι:
Εισηγήσεις προς τον Περιφερειάρχη σχετικά με τρόπους δράσης για την προάσπιση και προαγωγή της Υγείας και της ευεξίας του πληθυσμού της Δυτικής Μακεδονίας.
Συμμετοχή σε προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για θέματα πρόληψης και προαγωγής της Υγείας (συνέδρια, ημερίδες ενημέρωσης για θέματα Υγείας), σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής και τις αρμόδιες
Υπηρεσίες της Π.Δ.Μ..
Συμβολή ως επικουρικής ομάδας σε αξιολόγηση του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τον οποίο θεωρεί η κάθε Μονάδα Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερικά Ιατρεία) αναγκαίο, όταν ζητείται αυτό από τον Περιφερειάρχη ή τις αρμόδιες
Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν προβλέπεται η με οποιαδήποτε τρόπο πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση για τα μέλη της.

Η Ομάδα θα συνεδριάζει κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας

29 σχόλια

  • Εχει απο ολα τα αλλα νοσοκομεια και δεν υπαρχει ουτε ενας γιατρος απο το Μαματσειο; Πολυ ενδιαφερουσα λιστα.

    • Αυτη ειναι η διαφορα: οτι ο δημαρχος Κοζανης εχει ηδη ετοιμη μελετη για την αναγκαιοτητα κατασκευης νεου νοσοκομειου στην Κοζανη και η περιφερεια βρισκεται ακομη στο σταδιο της δημιουργιας επιτροπων για την υγεια…

    • Ο αντιπεριφερειάρχης και ο γαμπρός ο οποίος ίσως να είναι υποψήφιος βουλευτής στην πε Κοζάνης; Ο λόγος διορισμού σε νοσοκομείο άλλου νομού εξυπηρετεί την ανάγκη νομιμότητας της υποψηφιότητας;; Οι υπόλοιποι προσέξτε γιατί ίσως να ρίχνετε νερό σε άγνωστο νερόμυλο.

  • Βρε και τις κοτούλες να βάλεις να ψηφίζουν μέσα σε κηπακους δεν πρόκειται να ξαναβγείς! Το έχασες το παιχνίδι κ. Κασαπίδη και δεν θες να το παραδεχτείς. Ρεζίλι των σκυλιών θα γίνεις αν τολμήσεις να κατέβεις ως υποψήφιος.

  • Θερμά συγχαρητήρια στον αντιπεριφερειάρχη τον Γιωργο Μαργαρίτη. Η ομάδα αυτή είναι αχτύπητη. Ποτε δεν είδαμε τετοια δυναμική.

  • Κ.Αντιπεριφερειαρχη υγειας,κανε προταση ν`αυξηθει το επιδομα, που εδωσε ο π.Περιφερειαρχης κ.Καρυπιδης, στους επικουρικους γιατρους για να δηλωνουν οι γιατροι και τα νοσοκομεια της Δ.Μακεδονιας.Ετσι οπως παμε θα μεινουμε και απο επικουρικους γιατρους.Μονιμοι δε φαινονται ουτε στον οριζοντα.

  • Συγχαρητήρια σε όλους! Μια ομάδα για την υγεία πολυδιάστατη και πολυσύνθετη χωρίς χρώματα!! Κάτι που χρειαζόταν καιρό τώρα στην Δυτική Μακεδονία! Συγχαρητήρια και στον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία! Να συνδράμουν όλοι θετικά για την δημόσια υγεία της περιοχής μας!

  • Δηλαδή τόσο καιρό ποιος συμβούλευε τον Κασαπίδη για όλα τα παραπάνω θέματα; Καταλάβαμε, κανείς. Μπάχαλο.

  • Το Μαμάτσειο δεν εκπροσωπείτε;Κάποιος έγραψε κάποιον κανονικότατα.
    Δεν μπορώ να φανταστώ για ύπαρξη υποβάθμισης η κλίκας.

      • ‘Πλιάχα Ολυμπία, Αντιπρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ως εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης” Δες εσύ καλά!

        • Ο ιατρικός σύλλογος Κοζάνης εκπροσωπεί όλους τους γιατρούς της Κοζάνης. Τη δυσαρέσκεια σας στο σύλλογο! Αν και η κυρία Πελετιδου ως εκπρόσωπος και με το Μαματσειο συνεργάζεται και η ειδικότητα της είναι τέτοια που μπορεί να προσφέρει.

  • Άρχισε να κάνει επιτροπές δίνοντας ρόλους για προεκλογική εκμετάλλευση…
    ”Καθρεφτάκια σε Ιθαγενείς” με λίγα λόγια!!!!
    Θα το πειεις το πικρό ποτήρι όσα πονηρά και να σκαρφίζεσαι κ.ΤΙΠΟΤΑ!

  • Λείπουν αξιόλογοι Διευθυντές και γνώστες από το Μποδοσάκειο και το Μαμάτσειο – Καρδιολογικής από το Μαμάτσειο και Ορθοπεδικής από το Μποδοσάκειο… Τυχαίο? Εκλογές έρχονται…

  • Σχολιάζετε αρνητικά στηριζόμενοι στην ημιμαθεια. Δείτε προσεκτικά τους επιστήμονες ιατρους που εκπροσωπούν τους ιατρικούς συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας, τόσες διαφορετικές ειδικότητες, καθώς κάποιοι είναι ιατροί και στο νοσοκομείο της περιοχής. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία που εύχομαι να πετύχει!

    • Γιατροι όλοι μας τους έχουμε ανάγκη και τους χρειαζόμαστε όσο τίποτα αλλο!Αλλά στην πλειοψηφία τους είναι άπληστοι παραδοπιστοι που εξυπηρετούν φαρμακευτικές εταιρείες πουλώντας τ’αντερα τους για να πιάσουν τους στόχους και τα δώρα που τους σπρώχνουν οι γυαλιστεροί “ιατρικοί επισκέπτες”.Και που είσαι!!!Και ολα μαύρα οι μεγαλύτεροι φοροφυγαδες…καλοί ανθρωποι

  • Η διακυβέρνηση Κασαπιδη σε μια περίληψη. Δεκαδες επιτροπες και ομαδες για να φτιάξουν προτασεις που ποτε δεν θα ακουσει ή θα διαβασει. Θα τους μαζευει θα τους λεει τις θεωρίες του και θα συνεχίσουμε τις τρύπες στο νερο για άλλο 1,5 χρόνο μεχρι να παει να βαλει κοτουλες στον κηπακο του

  • Πολυδιάστατη επιτροπή για να δούμε θα προτείνουν ηλεκτρομιογραφο.. που σε επίπεδο Δ Μακεδονίας δεν υπάρχει σε δημόσια δομή αφού οι πολίτες πληρώνουν στους ιδιώτες 100€ ή 150€ ανάλογα…

  • Τόση χολή και κακεντρέχεια χωρίς επιχειρήματα. Μόνο εμείς οι Κοζανίτες τα ξέρουμε όλα, έχουμε γίνει όλοι ειδικοί, για αυτό πάμε μπροστά… Βγήκαν τα θιγμενα τσιράκια στη φόρα πάλι ! Μη δαγκωσετε τη γλώσσα σας προσέξτε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι