ΠΕ Κοζάνης & Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας: Υβριδική εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Οι Ευρωπαϊκές Διαστάσεις για την Ισότητα των Φύλων», την Τετάρτη 23 Μαρτίου

18 Μαρτίου 2022
17:15

 

Η ΠΕ Κοζάνης σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν υβριδική εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Οι Ευρωπαϊκές Διαστάσεις για την Ισότητα των Φύλων», την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 7 μ.μ.

Καταξιωμένοι ομιλητές, με εμπειρία στη διαμόρφωση πολιτικών για την ισότητα των φύλων, θα σκιαγραφήσουν το ρόλο της γυναίκας στην Ευρώπη του αύριο. Φορείς, σύλλογοι και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήματα και να συμβάλλουν στο διάλογο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, ένα δημόσιο φόρουμ όπου κυριαρχεί η κατάθεση απόψεων για την οικοδόμηση της αυριανής Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να έρθουν πιο κοντά οι πολίτες με τα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Βασικό σημείο διαλόγου θα είναι το ισόγειο αμφιθέατρο του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης. Παράλληλα, θα αναπτυχθεί ομάδα διαλόγου στο χώρο του Europe Direct στη Φλώρινα αλλά και στο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή των πολιτών μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης στους ανωτέρω χώρους, τηρώντας τα μέτρα αποτροπής διάδοσης της covid-19, είτε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/82928516056

Meeting ID: 829 2851 6056

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρίτα Τσιούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια στο τηλέφωνο 2461351556 ή στο info@kozani.pdm.gov.gr.

2 σχόλια

  • Το μεγαλο λαθος, που συνεχιζεται να γινεται απο πολλες πλευρες.Δεν πρεπει να μιλαμε για ισοτητα των φυλων,αλλα για ισονομια.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

    • Συμφωνώ μαζί σας.
      Η «ισότητα» είναι ένα από τα πιο ύπουλα χρησιμοποιούμενα κλισέ και τα πιο ολέθρια συνθήματα της σύγχρονης εποχής.
      χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό, όπου ένας καθηγητής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου της Καλιφόρνιας, απολογήθηκε την ώρα του μαθήματος επειδή χρησιμοποίησε τον όρο “έγκυες γυναίκες”. Οι καθηγητές Ιατρικής δεν επιτρέπεται πλέον να διδάσκουν τις βιολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών. https://www.naturalnews.com/2021-07-30-medical-schools

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι