Μ. Παπαδόπουλος: Το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» στους Δήμους Εορδαίας & Βοϊου

24 Μαρτίου 2022
12:47

Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τις νέες οικογένειες με το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς». Μέσω του προγράμματος προσφέρεται κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών, ενώ προβλέπεται  οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και ιδιαίτερα των μητέρων για τη χρήση πιστοποιημένων υπηρεσιών φροντίδας των παιδιών τους.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» θα εφαρμοστεί πιλοτικά στους Δήμους Εορδαίας και Βοϊου  και σε ακόμα 30 δήμους της χώρας, και στη συνέχεια θα υλοποιηθεί σε όλη την επικράτεια.

Η πλατφόρμα ntantades.gov.gr και το «Μητρώο Επιμελητών», όπου θα εγγραφούν όσες και όσοι επιθυμούν να πιστοποιηθούν και να απασχοληθούν ως επιμελήτριες και επιμελητές στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς», ανοίγει την Τρίτη 29 Μαρτίου.

11 σχόλια

  • Κοιτα να ενισχυσεις τα νοσοκομεια. Παρε κοσμο και πληρωστε τους οχι τζαμπα οπως γινεται και αν εσενα δεν σου φτανει ο μισθος σου δωστον σε αυτα τα αστερια που με σθενος ψυχης αγωνιζονται καθημερινα. Φτανει με τις ντανταδες και την καθε ανοητη εξαγγελια. Δες τα πραγματικά προβληματα της κοινωνιας υπουργε

  • Οι ντανταδες μπορεσαν να εφαρμοστούν στην περιφέρεια.
    Η πιλοτική εφαρμογή της υπηρεσίας του προσωπικού βοηθού για τα ΑμεΑ ξεκινάει στην Αττική μόνο.
    Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση σε βάρος των αναπήρων της περιφέρειας άραγε;
    εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα ;
    και ποιά;

  • Αλλος απο ‘δω…. αχαχαχαχα
    μη ξεχασεις να βαλεις διοδια στην Εορδαια Μιχαλιο ξερεις απ αυτα εχεις εμπειρια και με την Σιατιστα αχαχαχαχαχα

  • Με υπουργό συγκοινωνιών απο την Κοζάνη και δεν μπορεσαμε να κρατήσουμε μια εταιρία εκπαίδευσης πιλότων αλλά τι περιμένεις ο υπουργός ασχολείται με νταντάδες και άλλες ανοησίες…

  • Ασήμαντος και αδιάφορος ήταν στην κυβέρνηση Καραμανλή, το ίδιο παραμένει και στην κυβέρνηση κουλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.