Γ. Αδαμίδης: “O Πρωθυπουργός άνοιξε στην πραγματικότητα έναν κύκλο παραδοχών των μοιραίων επιλογών που έκανε για την ενεργειακή πολιτική της χώρας”

24 Μαρτίου 2022
13:12
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ο Πρωθυπουργός άνοιξε στην πραγματικότητα έναν κύκλο παραδοχών των μοιραίων επιλογών που έκανε για την ενεργειακή πολιτική της χώρας. Αναγνώρισε τα υπερκέρδη και την κερδοσκοπία των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, εξαναγκασμένος από τις ακραίες οικονομικές επιβαρύνσεις που έχουν δημιουργηθεί σε βάρος της κοινωνίας.
Χρειάστηκε να περάσουν 16 μήνες για να παραδεχθούν αυτοί που μας κυβερνούν ότι οι πολιτικές που εφάρμοσαν στην ενέργεια ήταν καταστροφικές για τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών και κατ’ επέκταση όλων των ελληνικών νοικοκυριών.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε σ’ όλους αυτούς που μας λοιδόρησαν και μας συκοφάντησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για τις θέσεις που υποστηρίξαμε και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε, ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε προβλέψει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια τα αποτελέσματα της δημιουργίας ενός μηχανισμού διαμόρφωσης των τιμών και χειραγώγησης της αγοράς, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και παρά το γεγονός ότι ήμασταν απελπιστικά μόνοι όταν το ξεκινήσαμε δυστυχώς παρακολουθούμε σήμερα την πλήρη επιβεβαίωση της ορθότητας των θέσεων μας.
Το παρακάτω Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στις 4/12/2020 τα λέει όλα

12 σχόλια

  • Εδώ υπάρχουν και ντοκουμέντα. Τους τα έλεγαν δύο χρόνια πριν και εκείνοι κάνανε αυτό που θέλανε. Και την πληρώνουμε όλοι εμείς λες και μας περισσεύουν και δεν ξέρουμε που να τα βάλουμε. Τι να πεις και προς τα που να φτύσεις…

    • Οι ΑΠΕ δεν είναι ανταγωνιστικές του λιγνίτη, π.χ. στη Γερμανία συνυπάρχουν οι ΑΠΕ και ο λιγνίτης σε αρκετά υψηλά ποσοστά στο ηλεκτρικό ισοζύγιο. Η συνύπαρξη αυτή θα είναι αναγκαία όσο δε λύνεται οικονομικά το θέμα της αποθήκευσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Το θέμα με την Ελλάδα είναι η επιλογή για την πρόωρη απολιγνιτοποίηση ώστε να εισάγεται το πανάκριβο αμερικάνικο υγροποιημένο φυσικό αέριο από τους έλληνες εφοπλιστές. Γι αυτό οι τιμές του ηλεκ. ρεύματος έφτασαν στη στρατόσφαιρα!!

  • ΑΔΑΜΙΔΗΣ..ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕς ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΩς ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..

    • Βρε καρναβαλι εχεις να πεις κατι για το κειμενο? το χαμηλο σου επιπεδο φαινεται απο τις λιγες σειρες που σταζεις μαυρη χολη…

      • τι εγινε?αρχισεσ το γλυψιμο απο τωρα?αν βγει να βολεψεισ παιδια και εγγονια?ουτε τριτο κομμα δενθα ειστε..οποτε πανε να ..γλυψης αλλου..συνηθισμενοσ εισαι αλλωστε..αποπαλια στο..γλυψιμο.για γελια εισαικαι το ξερησ..

    • Κάποιο ζόρι θα τραβάς εσύ με τον Σύριζα και τον Αδαμίδη. Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης να σχολίαζε την ανάρτηση. Στο κάτω κάτω αυτά που προέβλεπε πριν από δύο χρόνια ο Αδαμίδης σήμερα τον δικαιώνουν πανηγυρικά. Δείχνεις να μην έχεις την αίσθηση της δικαιοσύνης και της αμεροληψίας. Το ωραίο είναι ότι γράφεις για το πολιτικό κεφάλαιο του Σύριζα ξεχνώντας που μας έφερε το πολιτικό κεφάλαιο της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός και άν είσαι ΚΙΝΑΛ οπότε εδώ γελάμε.

      • ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ; ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.