Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Οδός Μεθώνης στην Κοζάνη: Πεζοδρόμιο σε μαύρα χάλια κι ένα τοιχίο που έχει πάρει επικίνδυνη κλίση (Φωτογραφίες)

24 Μαρτίου 2022
14:35

 

Οδός Μεθώνης στην Κοζάνη. Ένας επικίνδυνος δρόμος για τους πολίτες. Το πεζοδρόμιο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που σας στέλνω είναι στα μαύρα χάλια, λείπουν πλάκες σε μεγάλο διάστημα, υπάρχει ένα τοιχίο που έχει πάρει κλίση προς το πεζοδρόμιο και είναι θέμα χρόνου να πέσει προς το πεζοδρόμιο. Επίσης τίθενται θέματα ασφαλείας για τις μητέρες με τα καρότσια καθώς δεν μπορούν να διασχίσουν το πεζοδρόμιο και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Επίσης το ίδιο ισχύει και για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που πηγαίνουν στα κοιμητήρια του Αγ. Γεωργίου Κοζάνης. Ελπίζω μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος να ευαισθητοποιηθεί κάποιος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης.

14 σχόλια

  • Αν κανετε εναν κοπο να ψαξετε στο google maps την συγκεκριμενη οδο και το συκεκριμενο σημειο και πατησετε να σας οδηγησει το προγραμμα σε τρισδιαστατη περιηγηση φαινεται ξεκαθαρα…το δε τραγικο γεγονος ειναι πως η τελευταια ενημερωση στο google maps εγινε τον αυγουστο του 2014….!!!

  • Έξω από τον Αραμπατζή με τίς ταπετσαρίες,έπεσα και αν δεν με σήκωνε κάποιος (να είναι κλά) ακόμα εκεί θα ήμουν.σηκωθηκε ένα κομμάτι μιας σπασμένης πλάκας όταν πάτησα απάνω χωρίς να την δω με αποτέλεσμα να πέσω και να χτυπήσω.η δε πλάκα και το κομματι που το πέταξε ο χριστιανός που με σήκωσε μετά από πολύ καιρό, είναι ακόμα εκεί.

  • Άμα αρχίσουμε και στέλνουμε φωτογραφίες από τα χωριά μας με τις τρύπες που έχουν γίνει στο οδόστρωμα,θα νομίζετε ότι έχουν πραγματοποιηθεί αναπτυξιακά έργα για την επίλυση αδρευτικών προβλημάτων 🙂 🙂 Υ.γ το τοιχίο είναι όντως επικίνδυνο για διερχόμενους πεζοπόρους και περισσότερο για ηλικιωμένους..

  • Μια χαρά είναι τι σε χαλάει εδώ στην Ολύμπου 34 έχει 10 χρόνια και παρακαλάμε τους ανθρώπους θα το κάνουν περίμενε υπομονή

  • Τι αδιαφορία είναι αυτή, τι εγκατάλειψη, τι ανικανότητα. Δεν πιστεύω να υπάρχει πόλη με χειρότερους δρόμους. Οι υπεύθυνοι δεν ντρέπονται όταν κάθε μήνα πληρώνονται? Που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι για διοικήσουν? Προσπαθώ να καταλάβω αν ξέρουν που βρίσκονται, ένας δεν λέει μια καλή κουβέντα για αυτούς.Ο φωτισμός απο την αρχή της ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ” δεν υπάρχει, ένας δεν τα βλέπει να μεριμνήσει να αντικατασταθούν οι λάμπες? Τι να πρωτογράψει κανείς , εδώ είναι σαν να απευθύνεσαι σε αδιάφορους που δεν αγαπάνε τον τόπο λές και είναι περαστικοί και κάνουν αγγαρεία.

  • Εντάξει είναι ένα θέμα όμως όχι και τόσο τραγικό από την στιγμή πού ο ελληναρας πεζός ανέκαθεν στον δρόμο μαζί με τα αυτοκίνητα περπατάει κ σπάνια ανεβαίνει σε πεζοδρόμιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.