Σε εκδήλωση, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στο Κοβεντάρειο, στην Κοζάνη, θα μιλήσει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως

28 Μαρτίου 2022
14:34

H Δ.Ε.Ε.Π Κοζάνης διοργανώνει την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 19.00 εκδήλωση με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία: Θεμέλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας». Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους του πολίτες ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας.

23 σχόλια

  • Για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας…

    και θα μιλήσει η σκοταδίστρια που κατέστρεψε την παιδεία κατ’εντολήν του αφεντικού της χαχαχαχα! Όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
    Υπάρχουν πολλά δεξιοτρολ που θα πάνε να την ακούσουν και θα την χειροκροτήσουν κι αυτήν , η βλακεία στον νομό μας ειναι ανίκητη!

    • Πίσω στον Γαβρόγλου και τον Μπαλτά να δούμε φώς.
      Μεγάλοι οραματιστές να κάνουν και τα Πανεπιστήμια ΤΕΙ

      • Πω πω κλαμα …
        σου θιξαμε την μεγαλη ρητορ ε?
        3 χρονια τωρα εχουν δεινοπαθησει τα παιδια μας για πολλους και διαφορους λογους με την ασχετη εσυ γλυφε την μπλε αυλη προφανως η δεν εχεις παιδια η σου αρεσει να τα βλεπεις να τυρανιουνται. Δεν εξηγειται διαφορετικα

  • Θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.Απο ποια, από την Κεραμεως αν είναι δυνατόν αυτή που έκλεισε τα σχολεία 2 χρόνια με 400 κρούσματα πανελλαδικά και τα είχε ανοιχτά με 50.000 Χιλ. Το ξεφτυλισατε από πολλές μεριές. Ένας παλιός σας ψηφοφόρος. Άντε γειά.

      • Σταματα να κλαις εσυ , κουρασες!
        Να δεχεσαι και του αλλου την αποψη
        εδω δεν ειναι αυλη της ΝΔ να ακουτε μονο ωσανα και μπραβο! Εδω ακουγονται ολες οι αποψεις αν σαρεσει καλως αν οχι πηγαινε σε κανενα μπλε σαιτ να ψηνεστε μεταξυ σας οτι ολα τα εχετε κανει τελεια και ειστε σωτηρες Μωυσηδες!

        • Δυστυχώς για όλους μας η μόνη άποψη που ακούγεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δικιά σου . Φτάνει με τις καφριλες και τις προσβολές σου . Σοβαρέψου επιτέλους !!! Αν πάλι δεν μπορείς πήγαινε σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει .

          • Σαρεσει δεν σαρεσει θα ακουγεται εσαει. Αν δεν γουσταρεις μην μου μιλας τοσο απλα! Σιγα μην παρουμε και αδεια..!!

  • Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η δεεπ αλλά έχει καλέσει τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο για να αναπτύξει το θέμα. Απλά οι συγκυρία της έδωσε την δυνατότητα κάποιων αποφάσεων που πήγαν την παιδεία πίσω… ελπίζω να τοπικά σωματεία να της δώσουν ένα μήνυμα… αν τους δωθεί ο λόγος!!!

  • Ερχεται μια υπουργος και την πατε στο κοβενταρειο που χωραει 150 ατωμα ενω η πολη εχει πολη μεγαλυτετες αιθουσες οπως η αιθουσα τεχνης ποντιακου πομυτισμου φιλιππος ολυμπιον

  • Ημέρες και έργα Κεραμέως….

    Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα (επί Ν.Δ.)!!! αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό ;

  • Ας περασει πρωτα απο τα σχολεια που ειναι γεματα covid μετα την παρελαση,να δει αδειες ταξεις και μετα να μιλησει για την εκπαιδευση.Ας μας πει για τα παιδια που δεν εχουν παρει παραλληλη διδασκαλια ενω το δικαιουνται και να συναντησει τους γονεις να δωσει μια λογικη εξηγηση.Ολα τα υπολοιπα ειναι για τα ματια του κοσμου.Η εκπαιδευση παει απο το κακο στο χειροτερο.Ας ειναι καλα οι γονεις που πληρωνουν αδρα τα ιδιαιτερα.Να μας πει τί η Κεραμεως για ολα αυτα;Στο εξωτερικο δεν ξερουν τι θα πει φροντιστηριο.Εδω στην Ελλαδα αυτοι που διδασκουν στα σχολεια ή στα Τει κανουν ιδιαιτερα.

  • Να μας μιλήσει για τις φασιστικές μεθόδους που ακολουθεί,την απέχθειά της για τον διάλογο, την ξύλινη γλώσσα, την υποκρισία,το πιο ψεύτικο και παγερό χαμόγελο, για τα κολέγια,τις εκλογές των εκπαιδευτικών που κατήργησε και τόσα άλλα…

    Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα πάει κανείς πλην κομματόσκυλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.