Ημερίδα, με τίτλο «Towards a Circular Economy in the Agricultural Sector», την Παρασκευή 1 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

28 Μαρτίου 2022
14:44
Κανένα σχόλιο
Μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα, με τίτλο «Towards a Circular Economy in the Agricultural Sector» πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022, στις 17:00-20:00, στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» στην Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης.
6 διαφορετικά sessions με ξεχωριστούς προσκεκλημένους από τον χώρο της αγροδιατροφής, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του Rutgers University (ΗΠΑ), θα αναλύσουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ζητήματα γύρω από την διαχείριση πόρων, τις εναλλακτικές τεχνολογίες στην αγροδιατροφή κ.ά.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, εστιάζοντας στον χώρο της αγροδιατροφής.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την πρωτοβουλία τoυ οργανισμού “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Γεωπονίας και Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων-ΠΕΚ ΤΗΜΕΝΟΣ-ΠΔΜ), της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Rutgers University (USA).
Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία», το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Facebook https://bit.ly/35gcHlY και στο κανάλι του Πανεπιστημίου στο YouTube https://bit.ly/3JOA3Ou καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.