Στην Κοζάνη (;) το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών της ΟΧΕ με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πυλαία και ΑΕΚ ή Δούκα

29 Μαρτίου 2022
18:42

 

Ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του maksports.gr, η ΟΧΕ σκέφτεται να επιστρέψει στην Κοζάνη, όπου ήταν η έδρα της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, και να διοργανώσει το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η Πυλαία και ο νικητής του προημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Δούκα ενώ αναμένεται η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Final-4.

 

 

maksports.gr

6 σχόλια

  • και ΠΑΟΚ και Ολυμπικός; Να γιατί επέστρεψε! δεν την ηθελε κανεις. πληρωνε δημαρχε ξενοδοχεια ενω ενα αγωνα τρεξιματος δεν κανεις να ερθει λιγο κοσμος.φερε μας τα μπουμπουκια τωρα!

  • Αν το διαβασες στο μακσπορτσ ξερουμε ποιος θεκει και για ποιον λογο….το ιδιο εκανε και πριν….επι αντιδημαρχιας. Ειναι γνωστοι οιτης προηγουμενης δημοτικης αρχης!

  • Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Γιάννης ιωαννίδης που τους έκοβε αυτούς του Μαλούτα να κάνουν διοργανώσεις μόνο φωτοβολταϊκά είναι η άνθρωποι και θεαθήναι

  • χαχαχαχαχαχχαχχαχα για την προσβαση στο γηδεδο εχετε προβλεψει να ριξετε ασφαλτο ή θα το αφησετε χωματοδρομο?????? αχρηστοι χαχαχαχχαχαχαχαα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι