Γ. Κασαπίδης: “Aυτά είναι τα πέντε έργα, για την Περιφέρειά μας, συνολικού προϋπολογισμού 30.439.489,07€ που εγκρίθηκαν για το πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης»

29 Μαρτίου 2022
18:31
Συναντήθηκα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Στέλιο Πέτσα, υπεύθυνο για το πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» και συζητήσαμε τα έργα που η επιτροπή αξιολόγησης ενέκρινε για την Περιφέρειά μας.
ℹ️ Τα πέντε έργα συνολικού προϋπολογισμού 30.439.489,07€ είναι τα παρακάτω:
✅ Αναβάθμιση Κτιριακού Συγκροτήματος Τυροκομείου Νεάπολης Κοζάνης
Μελέτη π/υ 558.877,49€, Έργο π/υ 2.340.670,00€
✅ Οικοτουριστική Ανάπτυξη και Αειφόρος Διαχείριση Παραλίμνιας Περιοχής Φράγματος Σισανίου
Μελέτη π/υ 1.855.172,79€, Έργο π/υ 8.001.286,00€
✅ Πιλοτικό Ενεργειακά Θετικό Κτίριο – Η περίπτωση του Αγροτικού και Κτηνιατρικού Κέντρου ως Βιωματικό Εργαστήριο στη Λευκόβρυση Κοζάνης
Έργο π/υ 2.747.700,00€
✅ Υπόγειος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων Δήμου Φλώρινας
Μελέτη π/υ 1.868.481,92€, Έργο π/υ 9.734.000,00€
✅ Διαμόρφωση πάρκου Αγίας Παρασκευής – περιοχή «Λάκκος», οικισμού Κρόκου, Δήμου Κοζάνης
Μελέτη π/υ 283.300,87€, Έργο π/υ 3.050.000,00€
? Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η υπογραφή της απόφασης ένταξης των προαναφερόμενων μελετών της πρόσκλησης ΑΤ06 του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

17 σχόλια

  • Μπράβο Γιώργο συνέχισε έτσι δυνατά…τόσα έργα δεν είχε δεί ποτέ η Δυτική Μακεδονία…έχουμε βρεί τον Περιφερειάρχη μας για πολλά χρόνια…..Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Ρε οσο και να κανεις τεμεναδες θα φαει μαυρο ο γιωργος σου,το χειροτερο ειναι που εβγαλε τον κακο χαρακτηρα του,αδειασε συνεργατες του το δηθεν καλο παιδι της εκκλησιας,το αδικο ουκ ευλογειτε,ολα θα τα βρει μπροστα του,ας χαιρεται λιγο ακομα αλλα μετα θα χαιρονται αυτοι που τους αδειασε,κρατειστε αγιαστουρα κατι σαν εσενα και οψιμοι που πηραν θεσεις θεσμικες,ολα θα περασουν και υστερα ας τρεχουν να μαζεψουν ψηφους,δυστυχως για αυτον τα ποσοστα θα ειναι περιπου στην μεση απο αυτα που ειχε το 2019.

    • Εχεις κουρασει με το γλυψιμο σου στον ανυπαρκτο
      αυλικε παρτο χαμπαρι θα φαει μαυρο και μαλιστα πολυ πιθανο ακομα και απο τους ευεγερτες του
      γιατι χαρις αυτους πηρε το ποσοστο που γραφεις
      οι βολτες στο γραφειο του Κατανα επιασαν τοπο
      τωρα θα του γυρισει πλατες ο ευεγερτης του θα τον μαυρισει και ο λαος και συντομα ο κυριος κηπακοι και κοτουλες θα ξαναγυρισει με την καμερα στο χερι να κανει ρεπορταζ στους σταβλους.

    • Από λόγια χορτάσαμε. Έργα δεν βλέπουμε. Και ας βγει κάποιος να πει ότι δεν είναι έτσι. Νούμερα νουμερα νουμερα στα χαρτιά. Κάποιο έργο θα δούμε; Ναι ναι αλλά την άλλη τετραετία ισως. Αλλά ελπίζουμε με καποιον πιο δραστηριο πολτικο άνδρα.

  • Η βόρεια ζώνη Πολυφύτου πάλι απ έξω κ. Κασαπίδη ; Ο μεγαλύτερος κάμπος με τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα έχει και 20.000 κατοίκους όπου είναι και η πρώτη περιοχή σε ανεργία την αφήνετε πάλι απ έξω ;; Λόγια και φύκια με μεταξωτές κορδέλες από τον χειρότερο περιφερειάρχη όλων των εποχών και πάλι ;
    Μαύρισμα στις επόμενες εκλογές τέτοιο που ούτε το φαντάζεται !!!!!

  • μυριστηκε εκλογες ο κασαπιδης και ειπε να βγει για λιγο απο το καβουκι του,αλλα πλεον ειναι αργα,3 χρονια καθευδε και εβλεπε απλως να ερημωνει η περιφερεια του με ευθυνη της κυβερνησης του

    • είπα και εγώ , λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή ;
      Ήταν δυνατόν η φλυτζανού να μην εμφανιστεί; Θα πάθαινε ασφυξία !

  • Δυο ακομα οδικα εργα κ.Περιφερειαρχη χρειαζονται στη Δ.Μ.Η ασφαλτοστρωση του δρομου Ελατη- Δεσκατη(υπολοιπο) και καθετος αξονας Δεσκατη – Ε65.Θα μεινεις στην ιστορια ως ο Περιφερειαρχης των μεγαλων, αλλα και των απαραιτητων μικρων εργων, που εγιναν ποτε στη Δ.Μακεδονια .

  • Ολόκληρο πρόγραμμα για την επόμενη μερα κ αυτα βρηκατε να βάλετε; Αυτα θα μπορουσατε απο μονοι σας! Τετοιες προτασεις ειχατε αν δει καποιος τι περιλαμβανε θα γελάνε ολοκληρη περιφέρεια και συμπεριφερεστε σε ιδεες κ εργα χωριου

  • Κύριε κηπακια και κορούλες αποδείχτηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ και κατώτερος των περιστάσεων!!!! έρχεται η ώρα να πας σπίτι σου απ’ το μαύρισμα που θα φας απ’ όλη τη δυτική Μακεδονία!!!!! αρκετά ευρώ μάζεψες απ’ τις πλατες του Έλληνα φορολογούμενου.ηρθε η ώρα να το ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ.

  • Ξεφτιλισες την περιφέρεια με τα έργα σου!!!! ανεργία στο ΚΌΚΚΙΝΟ και ΜΗΔΈΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ.πηγαινε σπίτι σου να τελειώνουμε μπας και δει η δυτική Μακεδονία άσπρη μέρα.μονο οι αυλικοί σου επωφελήθηκαν αυτά τα τρία χρόνια με τους παχυλούς μισθούς που παίρνουν και κάθονται όλη μέρα.ξουτ ξουτ όλοι σας!!!!!!!!

  • Αδίκησες πολύ κόσμο γιωργαρα και ειδικά αυτούς που σ έβγαλαν περιφερειάρχη γιατί γενικώς είσαι ανίκανος και το απέδειξες περιτρανα αυτά τα τρία χρόνια!!!!!! τουλάχιστον φύγε με αξιοπρέπεια όσο είναι νωρίς.αλλα που να την βρεις την αξιοπρέπεια πρέπει να την έχεις κιόλας.

  • Αφίσε τη λίμνη Πολυφύτου στο έλεος των καιρών με όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες που προσπαθούν εδώ και χρόνια να αναδείξουν των τοπο και έκανε τη λίμνη Σισανίου ας πάει να ψαρέψει μόνος του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι