Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας κατηγορεί την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αντωνιάδου Μαρία ότι προωθεί με την ιδιότητά της “ως έμπορος”  μέσω των σχολικών επιτροπών του Δήμου,  είδη “κομπιούτερ και λογισμικά”  σε σχολεία Α’/θμιας και Β’/θμιας εκπαίδευσης και εισπράττει για προσωπικό  της όφελος κατά καιρούς διάφορα χρηματικά ποσά 

29 Μαρτίου 2022
18:02
Κε Αντωνιάδη Κυριάκο (Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών (Α/ Β ‘θμιας εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχο Παιδείας).
Μετά λύπης μας σας γνωρίζουμε ότι διαπιστώσαμε πώς η κ. Αντωνιάδου Μαρία (Αντιδήμαρχος πολιτισμού) πέρα από τα καθήκοντά της, προωθεί  με την ιδιότητά της “ως έμπορος”  μέσω των σχολικών επιτροπών του Δήμου μας,  είδη “κομπιούτερ και λογισμικά”  σε σχολεία Α’/θμιας και Β’/θμιας εκπαίδευσης και εισπράττει για προσωπικό  της όφελος κατά καιρούς διάφορα χρηματικά ποσά.  
Θεωρούμε πώς αυτές οι ενέργειες δεν τιμούν τον τρόπο λειτουργίας ενός Δήμου. Και δηλώνουμε πως επιβάλλεται τουλάχιστον  να σταματήσουν.
Πτολεμαΐδα 28.3.2022
Από την μείζονα αντιπολίτευση
του Δήμου Εορδαίας

48 σχόλια

  • αυτό δεν λέγεται αντιπολίτευση,βρήκες να χτυπήσεις τους δυνατούς αυτούς που κατάφεραν να κάνουν τα ακατόρθωτα στα σχολεία τον Κ.Αντωνιαδη όλοι οι εκπαιδευτικοί πίνουν νερό στο όνομα του και επειδή πήραν τα σχολεία τις καλύτερες τιμές της αγοράς ενώ τόσα χρόνια η αμάκα ήταν μεγάλη και τα τρώγανε τα χρήματα του δήμου.
    Άντε κάνε σωστή αντιπολίτευση γιατί είσαι για κλάματα

  • Ο Δήμος Εορδαίας έχει σοβαρά προβλήματα,να ασχοληθείς με αυτά και να αφήσεις την αντιπολίτευση σε ανθρώπους που προοδεύουν στην πόλη για το καλό της πόλης.

  • Πρώτη φορά γίνονται τόσα στα σχολεία νομότυπα όλα. Φυσικά ζούμε Ελλάδα. Όταν κάποιοι προοδεύουν πέφτουν να τους φάνε.

  • Mπραβο στην αντιπολίτευση της κ.Τερζοπουλου.Αξια. Έχει πυγμή.
    Συνήθως όλοι κουκουλωνουν. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι.

  • Όταν ανεβαίνει κάποιος πρέπει κάτι βα βρούμε να τον ρίξουμε έτσι λειτουργούμε σαν χώρα άλλωστε μην γίνει κάτι όπως τα κάνουν και οι δυο αντιδήμαρχοι κατευθείαν κάτι να βρεθεί να θίξουμε το όνομα του. Κυρία Τερζόπουλου δεν υπάρχει με κάτι άλλο να ασχολήθητε ; Τα έχετε λύσει όλα τα υπόλοιπα και ασχολείστε με κάτι που παει να γίνει σωστά σε αυτήν την πόλη

  • Την καλύτερη διαφήμιση έκανε σήμερα η αντιπολίτευση μπράβο.
    Τα σχολεία δύο χρόνια τώρα είδαν τόσα πολλά από την εξοικονόμηση χρημάτων που τόσα χρόνια κάποιοι τα ρουφούσαν αυτό δεν άρεσε? Να ξέρουμε τι λέμε εκεί στην αντιπολίτευση λοιπόν και φτάνει η λάσπη.

  • Ως Αντιδήμαρχος, δεν επιτρέπεται να έχει οικονομικές απολαβές από το δήμο, με τη μορφή εμπόρου.

    ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή,

  • Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια κυρία Τερζοπουλου. Σε ψηφισα στις εκλογές αλλά στις επόμενες σίγουρα δεν θα σε ψηφίσω ξανά. Ο κύριος Πλακεντάς έχει κάνει έργο στο Δήμο που είχαμε να δούμε χροοοοονιααα. Άξιος, ειλικρινά!

  • Ερώτηση: Αν η κυρία Τερζοπούλου ήταν δήμαρχος θα έκλεινε το συμβολαιογραφείο της; Γιατί έτσι πολλοί θα προσπαθούσαν να έχουν την εύνοια δημάρχου,άρα αύξηση των εσόδων.

    • Η απάντηση σου είναι άσχετη. Το θέμα δεν είναι αν η Αντωνιάδου έχει κατάστημα, αλλά αν αυτό που γίνεται με τον Δήμο είναι νόμιμο και κυρίως ηθικό. Επίσης αν η Τερζοπούλου ήταν δήμαρχος, πως ακριβώς θα ευνοούσε τους πελάτες της ως συμβολαιογράφος;

      • Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις . Προφανώς σαν δήμαρχος θα είχε περισσότερο κύρος και αίγλη και θα ήθελαν την εύνοια της για γνωστούς λόγους. Τι δεν καταλαβαίνεις;

        • Όταν λες εύνοια τι εννοείς; Να πληρώνουν λιγότερο φόρο μεταβίβασης; Αν η Τερζοπούλου αναλάμβανε τις συμβολαιογραφικές υποθέσεις του Δήμου, τότε θα υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Η κυρία Αντωνιάδου μπορεί να έχει οποίες επαγγελματικές δραστηριότητες θέλει, είναι δικαίωμα της. Το να έχει πάρε δώσε με τον Δήμο, ενώ είναι αντιδήμαρχος είναι ένα θέμα

  • H ka. Αντωνιάδου πουλάει λευκά είδη. Προφανώς έχει το δικαίωμα να προσθέσει ΚΑΔ και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.

    Βεβαίως ο συνδυασμός “ειδη προικός και αναλώσιμα ΗΥ” πρέπει να είναι μοναδικός στην Ελλάδα ( ίσως και παγκοσμίως ).

    Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν το επιχειρηματικό άνοιγμα της κυρίας έγινε επί της θητείας της ως αντιδήμαρχος ( ή πιο πριν ).

    Το άνοιγμα στις οικονομικές δραστηριότητες των σχολικών επιτροπών είναι τυχαίο ή συνδέεται με την εκπαιδευτική ιδιότητα του συζύγου της ?

    Ευγενικά ρωτάω για πράγματα που ξέρουν όλοι. Παρακαλώ να περάσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι