kozan.gr: Παύλος Μαρινάκης από την Κοζάνη: “Υπάρχει μετά από πολλά χρόνια ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την περιοχή” (Bίντεο)

31 Μαρτίου 2022
13:48

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε, σήμερα Πέμπτη 31/3, από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και έχει προγραμματίσει μια σειρά από συναντήσεις.

16 σχόλια

  • οταν λες υπαρχει σχεδιο;υπαρχει σχεδιο οντως το πως θα μας εξωντοσετε οικονομικα,ψυχικα και ηθικα,ρε σεις πατε καλα;ακουτε τι λετε;τα λετε αυτα και νομιζετε οτι την ωρα της καλπης θα τα ξεχασουμε;τρια χρονια τωρα μας εχετε ρημαξει κυριολεκτικα πρωτα ψυχικα και υστερα και οικονομικα και τολματε και λετε οτι εχετε σχεδιο;ελεος

    • Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφείς ? Πως ακριβώς μας ρήμαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη?
      Μειώνοντας τον ΕΝΦΙΑ, καταργώντας την εισφορά αλληλεγγύης στους ιδιωτικούς υπαλλήλους , μειώνοντας της ασφαλιστικές εισφορές , με την σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος , με την μείωση του συντελεστή φορου των επιχειρήσεων από 24% σε 22% , ρίχνοντας 45 δις με μορφή επιδομάτων για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πανδημία και τα lock down? Ξέρω τη θα μου πεις . Αυξήθηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος και τα καύσιμα . Για αυτά φίλε μου ,κύριος υπεύθυνος είναι ο συντροφος Πούτιν και ο Covid και αφορούν όλο τον κόσμο όχι μόνο την Ελλάδα .

      • Και εσύ μάλλον είσαι απ’ τα θκάμας παιδιά που βοήθησε το κόμμα σου λίγο με τις μοιρασιές του περιφερειάρχη μας και γουστάρεις τις οικολογικές ανησυχίες του Κούλη με την παγκόσμια πρωτιά να απαξιώσει με ταχύτητα φωτός την κυριότερη πηγή ενέργειας της χώρας εν μέσω παγκόσμιας ενεργειακής κρισης

  • Ο συγκεκριμένος κύριος που δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ έχει καταλάβει που απευθύνεται και σε ποιό μέρος έχει έρθει;

  • Σχέδιο καταστροφής σίγουρα υπάρχει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το δυστυχες της υπόθεσης είναι ότι το πολιτικο προσωπικό της Δυτικής Μακεδονίας συναινεί απροκάλυπτα στην οικονομική και κοινωνική μας ισοπέδωση, αλλά και όμως και εμείς ως πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με την σιωπή μας είμαστε συνένοχοι.

    • Φίλε μου μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο….
      Να θυμούνται μερικοί που το 2019 που πήγαν για μπάνιο γιατί “όλοι ίδιοι είναι” ποσό σημαντικές είναι οι εκλογές.

      • Αυτό είναι αλήθεια !!! Για αυτό ποτέ ξανά Τσιπρας στην εξουσία . Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει πρώτη φορά αριστερά .

  • Το “σχέδιο” θα ωριμάσει προς υλοποίηση όταν θα έχουν απομείνει στην περιοχή μόνο αρκούδες κι αγριογούρουνα. Οι νέοι ήδη την έχουν κάνει απ’ την περιοχή. Κι έρχεται τώρα ένας απίθανος τύπος, απ’ αυτούς που αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης δεν θα τον ήξεραν ούτε οι γείτονες στην πολυκατοικία του, να μιλάει για “σχέδιο”. Χωρίς τσίπα!

  • Ναι όντως υπάρχει σχέδιο. Να μην αφήσετε τίποτα όρθιο ακολουθώντας πίστα τα κατορθώματα των προηγούμενων. Καταστρέφετε μια περιοχή λόγω των εμμονων του αρχηγού σας .

  • Ο περιφερειάρχης πάλι ΑΠΩΝ από την επίσκεψη των στελέχη του κόμματος ; Η ΝΔ δεν τον στήριζε ; Τώρα γιατί δεν είναι εκεί ως οφείλει να τους πει την κατάντια του τοπου μας όπου και αυτός συνέβαλε να έρθει ; Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευγερτιθέντος αχάριστου κ. Κασαπίδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.