Ο Δήμος Κοζάνης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με δράσεις στην «Κοβεντάρειο» Βιβλιοθήκη

31 Μαρτίου 2022
14:11

 

Ο Δήμος Κοζάνης και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη  σας προσκαλούν στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 & 4 Απριλίου 2022, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Το πρόγραμμα των δράσεων:

Σάββατο  2 Απριλίου

 

Ώρα: 10.30

«Μύθι…μύθι…φτιάχνω το δικό μου παραμύθι» – Εργαστήριο για παιδιά με την εκπαιδευτικό Άννα Μακρογιάννη

 Ώρα: 18:30 

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, το τελευταίο καλοκαίρι στη Σμύρνη» της Αλεξίας Βόγδου – Παρουσίαση παιδικού βιβλίου

Δευτέρα 4 Απριλίου

 

Ώρα: 17:30

   «Η περιπέτεια ενός βιβλίου, από την αρχική ιδέα μέχρι την τύπωση του» –  Παρουσίαση από τη συγγραφέα δρ. Όλγα Κούρτογλου.

 Στο πλαίσιο των δράσεων η ΚΔΒΚ υποδέχεται μαθητές Σχολείων  για ξενάγηση και συνομιλία με τη συγγραφέα βιβλίων δρ. Όλγα Κούρτογλου.

  • Διαγωνισμός για τη δημιουργία παιδικού παραμυθιού «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι».

Δήλωση συμμετοχής:

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 2 Απριλίου έως  23 Απριλίου στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Η παρουσίαση των παραμυθιών θα γίνει με πρόσκληση των συμμετεχόντων.

3 σχόλια

  • Είδαμε οτι βαζουν τους δικούς τους ανθρώπους παντού αλλά να κανουν και εκδηλώσεις με παιδιά με υπευθυνη την υποψήφια του συνδυασμού τους για να προβληθεί είναι εξωφρενικό! Ελεος Μαλούτα, φτανει πια!

  • Αν ήτανε η ζήλεια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα! Αντε αφήστε και κανέναν να προκύψει σ αυτή την πόλη που είναι μέγα ατόπημα για σας να είναι κάποιος υποψήφιος! Κι αν τυγχάνει κιόλας να ήταν σε παράταξη Δημαρχου, να τον λιθοβολειτε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.