kozan.gr: Ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος τα “ρίχνει” σε Δημοτική Αρχή Βελβεντού και Περιφέρεια για τ’ ότι παραμένει χωρίς πρόσβαση και χωρίς ηλεκτροδότηση το χωριό Καταφύγι – Σημερινή δήλωση στο kozan.gr (Βίντεο)

2 Απριλίου 2022
13:39

Ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος τα “ρίχνει” σε Δημοτική Αρχή Βελβεντού και Περιφέρεια για τ’ ότι παραμένει χωρίς πρόσβαση και χωρίς ηλεκτροδότηση το χωριό Καταφύγι. Σημερινή δήλωση στο kozan.gr

 

 

8 σχόλια

  • Αν ειχε συμβει αυτο επι δημαρχου Κοσματοπουλου πιστευω οτι ο γιατρος θα ειχε παραιτηθει απο τη 2η μερα.Τωρα το μονο που μενει, αφου θα περασει η περιπτωση του Καταφυγιου στο βιβλιο γκινες, ειναι η παραιτηση του δημαρχου.

  • Αν τα στελέχη του δεν κοιτούσαν την πάρτυ τους και δούλευαν για το καλό του Δήμου τότε ναι θα ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος

  • Καλό θα ήταν πριν τα γράψετε αυτά να ρωτάτε και τους άλλους που τους κατηγορεί. Να μην δηλώνει ο γιατρός ότι τον κατέβει.

    • Οι αλλοι ειναι για συνελευσεις.Εδω το λυκο τον βλεπεις εσυ το ντουρο ψαχνεις.3 μηνες κι ακομα το δρομο ανοιγουν.Απο τι;εδω γελανε.Απο τα………χιονια, Απριλη μηνα.

  • Όταν έβαζες τη μπουλντόζα και χαλούσες τα πατάρια στο δρόμο το 2016 έπρεπε να τα σκεφτείς αυτά συνταξιούχε γιατρέ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.