Ίδρυση οργάνωσης νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Φλώρινα – Πρόκειται για την 4η οργάνωση στην Δυτική Μακεδονία, μετά τις οργανώσεις στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα και την Καστοριά

2 Απριλίου 2022
13:55

Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα έρχονται κοντά μας στον δρόμο για τις μεγάλες διεκδικήσεις και τις απαραίτητες νίκες που πρέπει να πετύχουμε για την κατάκτηση του μέλλοντος που ονειρευόμαστε.
Στον δρόμο προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ιδρύσαμε νέα οργάνωση μελών νεολαίας στη Φλώρινα. Πρόκειται για την 4η οργάνωση στην Δυτική Μακεδονία, μετά τις οργανώσεις στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα και την Καστοριά.
Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να θυσιαστεί η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο βωμό των τεράστιων κερδών συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Αδιαφορεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, έχοντας κλείσει βίαια τα εργοστάσια της ΔΕΗ, φέρνοντας μόνο ανεργία και αβεβαιότητα στους κατοίκους, την ίδια στιγμή που η κοινωνία υποφέρει από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης.
Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας υποβαθμίζεται και υπονομεύεται από την κ. Κεραμέως.
Σε αυτόν τον ασφυκτικό κλοιό, οι νέοι άνθρωποι της περιοχής απαντούν με αντίσταση και δημιουργική δράση.
Δεκάδες νέοι άνθρωποι συντάσσονται καθημερινά με το πολιτικό μας σχέδιο.
Προχωράμε με ενότητα και σύμπνοια για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή που έχουμε ανάγκη, για το μέλλον που μας αξίζει.

12 σχόλια

  • Υποβαδμιζεται το πανεπιστημιο, μαλιστα εδώ γελάμε που επί συριζα
    έγιναν σχολές της πλάκας μόνο και μόνο να χαϊδέψουν αυτιά και τα ΑΕΙ
    να τα υποβαθμίσει σε ΤΕΙ

    • Να δεις εμεις πως γελαμε οταν ακουμε την ΚΕραμεως να δηλωνει οτι με ΝΔ η παιδεια στηριχθηκε και εχουμε παρει τα καταλληλα μετρα , οταν μας γυρισε σε συνθηκες του 1950 για τα παιδια μας.

      • Μπορείτε κύριε καθηγητά να γίνεται ποιο σαφής ? Όλοι οι επισκεπτες του Kozan.gr περιμένουμε με αγωνία την τοποθέτηση σας .

      • Τιτανομεγιστε ειδικός και στα τι παιδείας !!!! Εντάξει αυτό με ξεπερνά !!! Η αυτογνωσία είναι το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος , εσένα δυστυχώς σου λείπει και έχεις άποψη για πράγματα που είσαι άσχετος και δεν σε αφορούν .

        • Ο/Η Τιτανομέγιστε τόσος πόνος και πανικός για ένα κόμμα που λες οτι δεν θα ξαναβγει ποτε? Πολυ κλαμα βρε παιδακι μου λέει:

          Για πες μας εσυ την αποψουλα σου στα της παιδειας προφεσορα μου να δουμε ποσο ειδικος εισαι
          που μου μαθες και την αυτογνωσια… για τρελανε μας λιγο , πες μας το υπεροχο προγραμμα του μπλε θιασου που εσωσε και την παιδεια μαζι με ολα τα υπολοιπα να ευθυμησουμε παλι. Να μαθει και ο Γαβρογλου επανω ο ομοιδεατης σου οχι τιποτα αλλο.

          • Σου έγραψα και την προηγούμενη φορά τιτανομεγιστος είσαι μόνο εσυ . Βρες άλλη λέξη για να με προσφωνείς . Τώρα στα της ερωτησης σου , εσυ είσαι παλικάρι μου αυτός που βρίζει την Κεραμεως όχι εγώ , για αυτό σου ζήτω να μας πεις τις απόψεις σου για να γίνει καλύτερη η παιδεία μας.Έλα σε παρακαλώ πες μας το πρέπει να γίνει .
            Παρακαλώ χωρίς ύβρεις και υπερβολές . Ρεαλιστικά πράγματα .
            Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με το ψευδώνυμο τιτανομεγιστος σου πάει καλύτερα .

    • Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ.

  • Μπράβο κοκκίνισαν όλα εκτός βέβαια από την Ελλάδα που μια φορά κάναμε το λάθος, δεν έχει ξανά. Καταφέρατε τον πιο άχρηστο όλων να τον κανετε πρωθυπουργό για 15 χρόνια. Ζήτω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.